İstanbul'un En İyi Sinema Salonları

mekan.com
9 Şubat 2016
10 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Bir sinema tutkunu için film kadar salonun ses sistemi, konforu ve ambiansıda önemli. İstanbul'da her geçen gün kendini yenileyen ve çok daha konforlu hale gelen sinema salonları mevcut. Biz de sizler için İstanbul'un en iyi sinema salonlarını araştırdık. Siz de bir sinema tutkunuysanız Fırsat Bu Fırsat'ın uygun fiyatlı Cinemaximum kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

Cinemaximum - İstinye Park AVM

İstinye Park AVM içerisinde yer alan Cinemaximum’un 12 sinema salonu ve toplamda 138 koltuk kapasitesi var. 3 boyutlu sinema teknolojisini IMAX ile normalden çok daha büyük bir perdede gerçeğe en yakın şekilde izleyebiliyorsunuz. 

Cinemaximum - İstinye Park AVM
Fotoğraf Kaynak: sariyerfirsat.com

Cinemaximum - Zorlu Center AVM

Zorlu Center’da bulunan Cinemaximum sinemanın ikisi VIP salon olmak üzere toplamda 14 sinema salonu ve 1567 koltuk kapasitesi var. Büyük sinema salonlarında popcornunuzu alıp konfor dolu bir sinema seyrine dalabilirsiniz. 
Cinemaximum - Zorlu Center AVM
Fotoğraf Kaynak: retaildesignblog.net

Rexx Sineması

Geniş bir fuaye salonuna sahip Rexx cinemasının ilk ismi Reks’dir. Kadıköylüler tarafından buluşma noktası olarak da tercih edilen Rexx sinemasında 3D gösterimleri de yapılıyor.

Rexx Sineması - KadıköyFotoğraf Kaynak: spottedbylocals.com

Profilo Cinemapink

Profilo AVM’de bulunan Cinemapink, toplamda 7 salon ve 760 kişilik kapasitesiyle sinema severlere konfor dolu yepyeni bir sinema deneyimi sunuyor. Dolby Atmos ses sistemi kullanılan salonun tavan dahil her bir köşesindeki 50 adet speaker ile izleyiciye kendini filmin içinde hissettiriyor.

Cinemapink - Profilo AVM
Fotoğraf Kaynak: cinemapink.com

Atlas Sineması

1946’dan bu yana İstiklal’de hizmet veren Atlas sineması şimdilerde üç salonda film gösterimi yapıyor. Diğer salonlara göre küçük olsa da İstanbul’da kalan son eski sinema olmasından dolayı çoğu İstanbul’lu bu değere sahip çıkıyor ve korunmasını sağlıyor. 

Atlas SinemasıFotoğraf Kaynak: tourism.merhabaturkiye.net

Beyoğlu Sineması

Beyoğlu’nun en eski sinema salonlarından biri de Beyoğlu Sineması. 1989 yılından itibaren iki salonda film gösterimlerine devam eden Beyoğlu Sineması için Murat Özer, ‘sokaktan girilen’ sinema geleneğinin temsilcisi” diyor.

Beyoğlu SinemasıFotoğraf Kaynak: radikal.com.tr

Cınemaximum Kanyon

Konumundan ve büyüklüğünden ötürü genellikle film galalarına ve basın gösterimlerine ev sahipliği yapan Kanyon Cinemaximum’un hepsi farklı renklerde dokuz salonu var bunlardan özellikle beşinci ve dokuzuncu salon oldukça güzel.

Cinemaximum KanyonFotoğraf Kaynak: planlux.net

Cinemapink - Demirören AVM

Demirören AVM içerisinde hizmet veren Cinemapink gerçek deri koltuklarıyla film seyriniz boyunca sizlerin konforunu sağlıyor ve filmin içindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlıyor. 

Demirören CinemapinkFotoğraf Kaynak: cinemapink.com

Nişantaşı City's City Life

7 sinema salonu ve 803 koltuğuyla Nişantaşı’ndaki City’s AVM’de yer alan City Life, lüks tasarımı ve konforlu koltukları ve 700 metrekarelik fuaye alanı ile dikkatleri çekiyor. Aynı zamanda konforlu bir sinema keyfi yaşayabileceğiniz City Life’ın koltuklarını Ferrari koltuklarını tasarlayan Poltrona Frau tasarlamış.

Nişantaşı City's - City LifeFotoğraf Kaynak: pldturkiye.com