İstanbul'un En Keyifli Bira - Patates Mekanları

Taps
Türkiye'nin ilk Brewery Restaurant konsepti olan Taps'de Red Ale, Kölsch, Vienna Lager gibi envai çeşit bira bulabilirsiniz. Denize nazır Bebek mekanı ile bira-patates keyfi için en güzel mekanlardan.




Bosphorus Brewing Company
Gayrettepe'de gizli bir kaçış noktası olan Bosphorus Brewing Company'nin menüsünde 7 çeşit bira var. Biraların her biri farklı bardakta geliyor. Yaz-kış dolu. Bar menüsünde ufak atıştırmalıklar, ana menüde ise ana yemekler var. Fish&Chips tavsiyemizdir. Ayrıca patates cipslerini kendileri yapıyorlar.





Kafe Pi Ortaköy
Ortaköy'ün en güzel yerlerinden birini kapmış olan Kafe Pi, bira-patates için en keyifli mekanlardan. Bomonti bira severlerin en çok tercihlerinden biri olan mekanda birçok bira çeşidi bulunuyor. 




Vida Birreria
Nişantaşı'ndaysanız, güzel biralar içip arkadaşlarınızla keyif yapmak istiyorsanız, City's alışveriş merkezinin en üst katında yer alan Vida Birreria'yı deneyebilirsiniz. Mekan, bira-patates denilince akla gelen ilk yerlerden.




Bi Buçuk
Her daim tıklım tıklım olan mekanın Asya Yakası'nda da şubesi olmasına rağmen gönüllerdeki Beyoğlu şubesinin yeri bir başka. Tavuk kanadı hayli mehur olan mekan bira-patates için de oldukça keyifli.




Çıtır Pub
Beşiktaş Çarşı'nın tam ortasında bulunan gözde mekan Çıtır Pub, hem konumu, hem de atmosferiyle bira-patates olayı için ideal mekanlardan. 





Sultan Pub
1975'den beri Sultanahmet'te misafirlerini ağırlayan Sultan Pub, en popüler mekanlardan biri. Özellikle konumu itibariyle de yabancılar tarafından ilgi görüyor. Bira-patates keyfi için manzarasıyla vazgeçilmezlerden. Ayasofya Müzesi'ne, At Meydanı'na, Yerebatan Sarnıcı'na, Kapalıçarşı'ya çok yakın olan bu Pub yorgunluk atmak için birebir. 


http://www.sultanpub.com.tr/


Benzin
Kadıköy’de Beşiktaş Vapur İskelesi’nin karşısında bulunan mekanı daha çok üniversite öğrencileri tercih ediyor. Meksika, İtalyan ve Türk Mutfağı'ndan seçimler yapabileceğiniz mekan merkezi konumu ile bira – patates keyfi için tercih edilesi. 




Karga
Barlar Sokağı’nın ünlü mekânlarından Karga uygun fiyatlarıyla da öne çıkıyor. Dört katlı ahşap bir binada bulunan mekanın samimi bir ortamı var.  





Big Chefs Anadoluhisarı
Akdeniz Mutfağı ağırlıklı lezzetleri sunan Big Chefs'in tarihi semt Anadoluhisarı'ndaki şubesi en güzel şubelerinden biri. Özellikle hava güzelse gidip kafa dinlemek, sevdiklerinizle oturmak, keyif yapmak için en güzel mekanlardan biri. 


http://www.gurmerehberi.com/mekan-rehberi/restoranlar/dunya-mutfagi-restoranlar/big-chefs-anadoluhisari/attachment/big-chefs-anadoluhisari-2/