İstanbul'un En Sevilen Taze Otlu Meze Mekanları

mekan.com
9 Ocak 2015
3 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Otlu meze aşığı mısınız? O zaman bu yazımız tam size göre. Sizin için bu mezelerin tazesini İstanbul’da nerede bulabiliriz araştırdık, listeledik. Şimdiden afiyet olsun!

Cibalikapı Balıkçısı
Oldukça zengin bir otlu mezeler menüsüne sahip olan Cibalikapı Balıkçısı’nda gelincik otu, hindiba, hardal out ve radikadan yapılmış mezeler bulabilirsiniz.




Sıdıka Meze Restoranı
Farklı ve sade bir tarz arayanlara Beşiktaş’ta başka bir seçenek sunan bir restoran, günlük mezelerin, ara sıcakların, deniz mahsullerinin tadına varacağınız bir "meze restoranı".




Radika Restaurant
Koşuyolu’nda bulunan restoran menüsüne ege otları tabağı en beğenilen yemeklerinden.





Chef Mezze
Sortie’nin içinde, mükemmel manzaraya karşı harika mezeler yiyebileceğiniz bir mekan.




Cunda Balık
Otlu mezelerinin lezzetiyle bilinen mekanın en sevilen lezzetlerinden biri ise şevketi bostan.




Duble Meze Bar
Mekan, yemek ve lounge alanları olmak üzere iki kata ayrılıyor. Eğlenirken rahatlamak isteyenler için, oturma grupları ve yastıklarla tamamlanmış eşsiz manzaralı teras bölümü de mevcut. 




Misina Balık
Fenerbahçe’de bulunan restoranın mezelerinin yanında özellikle ege otlarından yapılan salatasının denenmesini tavsiye ederiz.




Demeti
“Cihangir’in meyhanesi” olarak da bilinen mekanın deniz börülcesi beğenilen lezzetleri arasında.




Efe Balık
Yeşilköy Marina’da bulunan restoran mezelerinin çeşitliliği ile biliniyor. Taze otlar olarak da ebegümeci, civez ve turp otu menülerinde bulunuyor.




Aynalı By Theo
Anadolu yakasında bulunan restoranda Türk ve Yunan ezgileri eşliğinde Girit mutfağının otlu mezelerini deneyebilirsiniz.




Yeşilköy Bodrum Meyhanesi
Yeşilköy’ün en çok bilinen mekanlarından biri olan Bodrum Meyhanesi, menüsünde otlu mezelerinin çeşitliliği ile denenmesi gereken yerlerden.





Figaro’s Restaurant
Her çeşit otlu yemeğin ve mezenin bulunabileceği restorana gidenlerin favorisi ısırgan otlu mezesi.




Doğa Balık
Cihangir’de bulunan restoranın otlu mezeler listesi ellerinde bulunan taze otlara göre değişiyor. Gelincik, kuş otu, rezene gibi otların da arasında bulunduğu menü ise oldukça geniş.

İLGİLİ MEKANLAR