KAFAMDA BÖCEKLER VAR 3D - YUNUS GÜNÇE

Bir çok dizi ve filmde rol alan oyuncu, DJ, Radyo Programcısı, Sunucu ve Komedyen Yunus Günçe’nin stand-up gösterisi Kafamda Böcekler Var 3D, 24 Aralık, 30 Aralık ve 11 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.

Kafamda Böcekler Var Alem FM’deki radyo halinden sonra, sahne haliyle devam ediyor.



Günce gösterisini şu şekilde ifade ediyor: "Fiziksel bir şey yapmıyorum sahnede, çok az yapıyorum. Şaklabanlık yapmıyorum, gerçekten seyircinin aklına ve standardına çok güvenerek anlatıyorum. Dolayısıyla ‘Kafamda Böcekler Var’ın mizahından, kalitesinden çok memnunum, içime siniyor. Yeni nesil stand up diyorum buna... Bir metin üzerinden gitmiyorum, provası yapılmadı, doğaçlamaya dayalı, belli bir kurgusu olmasa da hikayeler havuzu var. Oradan besleniyor, ama kişiler, sıralama, kostüm sürekli değişiyor.” 

24 Aralık ve 30 Aralık’taki gösteriler Bo Sahne (Ağa Hamamı Sok. , No:18, 34433 Cihangir/ Beyoğlu/ İstanbul) yer alacak.

Bilet Satışları www.biletix.com veya Biletix gişelerinden yapılıyor ve fiyatlar 1.Kategori: 34.00 TL, 2.Kategori: 28.50 TL , 3.Kategori: 23.00 TL olarak satışa sunuluyor.

11 Ocak’taki gösteri ise Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bu gösterinin gelirleri Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlanacaktır. Kansersiz Yaşam Derneği, 2010 yılında Başkanı Dida Kaymaz tarafından 7 yıl süren kanser hastalığı ile mücadelesini başarıyla tamamladıktan sonra kurulmuştur. İstanbul Merkezli Dernek; Türkiye ‘nin dört bir yanından binlerce hastaya umut kaynağı olmaktadır. Dida Kaymaz, kendisi gibi kanser hastalarına moral sağlamanın yanında, sağlıklı olanlara da hastalığa yakalanmamaları için farkındalık yaratabilmek adına çalışmaktadır. Derneğin iki misyonundan biri, sağlıklı insanların yaşamlarına "sağlıklı" devam edebilmeleri için bilinçlendirme, farkındalık ve eğitim çalışmaları yürütmek, diğeri kanser hastalarının ve ailelerinin yaşam kalitelerini psikolojik olarak yükseltmek ve çocuk onkoloji servislerini iyileştirme projoleri gerçekleştirmektir. Dernekle ilgili detaylı bilgili için www.kansersizyasamdernegi.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Davetiye için Alperen Canik ( 0530 419 2450) ve Aslı Gürsu Milani (0544 422 42 85) ile iletişime geçebilirsiniz.