Kahvaltı'da Vogue Ayrıcalığı

İstanbul’un en şık ve en gözde mekanlarından biri olan Vogue, pazar günlerine özel sunduğu kahvaltı menüsüyle hafta sonu keyfini doyasıya yaşatıyor.

Vogue-Restaurant-Akaretler-Akşam-Yemeği-Kahvaltı

Akaretler BJK Plaza’nın çatı katında bulunan Vogue, açık terasında eşsiz Boğaz manzarası karşı hem lezzetli hem de keyfine doyulmaz kahvaltılarla yaza damga vuracağa benziyor. Serpme olarak sunulan kahvaltıda sokak simidi, baget ekmekler ve çeşit çeşit taze fırın ürününün yanı sıra ev yapımı reçeller, şarküteri ürünleri, Kayseri sucuğu, kızarmış hellim, patates kızartması da servis ediliyor. Yumurtasız kahvaltı mı olur diyenler için ise farklı kombinasyonlarda omletler ve menemen çeşitleri sunuluyor. Tabi Vogue’un bu ayrıcaklı kahvaltısı bunlarla sınırlı değil. Misafirler, meyvelerden ve birbirinden leziz tatlılardan oluşan açık büfeden dilediklerini seçerek kahvaltı keyfini bir kat daha arttırıyorlar.

Vogue-Restaurant-Kahvaltı-Pazar-Kahvaltısı-Serpme-Kahvaltı

Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’u, panoramik olarak görebileceğiniz nadir mekanlardan biri olan Vogue, öğle ve akşam yemeklerinde yarattığı seçkinliği Pazar kahvaltılarından da konuklarına yaşatmayı başarıyor. Pazar günleri saat 10:00 – 15:00 saatleri arasında servis edilen serpme kahvaltı menüsünün kişi başı fiyatı 79TL (Çocuklar için ücret, 0-6 yaşa ücretsiz, 12 yaşa kadar 49 TL).