''Kalbine Pati İzi Değenler'' Haydi Sergiye!

mekan.com
9 Eylül 2016
4 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Kalbimdeki Patiler web sitesi, sokak hayvanları için yürüttüğü yeni bir çalışmayla ''Kalbine Pati İzi Değenler''i, aynı mottoyla fotoğraf sergisine bekliyor.

Kalbimdeki-Pati-İzleri

Veteriner Hekim Yağmur Ağcaoğlu önderliğindeki kalbimdekipatiler.com, farklı içeriği, bilgilendirici videoları ve yaşanmış hikayeleri ile farklı bir portal olarak kısa zamanda dikkatleri üzerine çekerek pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer alıyordu. Her canlı gibi yaşam hakkı olan sokak hayvanlarına da yardım elini uzatan kalbimdekipatiler.com, şimdi ise geliri sokak hayvanlarının tedavisinde kullanılacak bir fotoğraf sergisi düzenliyor.

Ulusal ve uluslararası platformlarda çağdaş ve modern sanat anlayışına sahip çıkarak, genç sanatçılara ve sosyal yardımlaşma alanlarına desteğini esirgemeyen Vita Sanat Galerisi ile ortaklaşa gerçekleşecek olan sergide, profesyonel fotoğraf sanatçılarının çekmiş oldukları sokak hayvanlarının fotoğrafları satışa sunulacak. İstanbul Veteriner Hekimler Odası’nın desteği, pek çok markanın ürünleri ve hizmetleri ile yer alacağı sergide, toplanan tüm gelir öncelikle sokak hayvanlarının tedavisi için kullanılacak. Ayrıca ilgili dernekler, besleme grupları ve bakım evleri ile de paylaşılacak.

Kalbimdeki-Pati-İzleri

Kalbine pati izi değmiş herkesi sergiye davet eden kalbimdekipatiler.com ve Vita Sanat Galerisi’ni siz de desteklemek isterseniz, birbirinden anlamlı fotoğraflar, mama, kıyafet, tasma, kolye, ayakkabı ve daha bir çok şey için sergiyi ziyaret edebilirsiniz. Sergi 24 Eylül 2016 tarihinde  saat 13:00’da başlayacak ve 8 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek.