Kalıcı ve Profesyonel Makyaj Deyince Akla...

Kalıcı ve Profesyonel Makyaj Deyince aklınıza bir çok isim geliyordur mutlaka. Aralarında özel bir isim daha var: Ceylin Arpakuş.

Beauty Forum 2011 Make Up Yarışması'na katılan ve 1980′li yılların modasını konu alan bu yarışmada Türkiye Makyaj Şampiyonu olan Ceylin Arpakuş, Ceylin Arpakuş Make-up Studio markası ile çalışmalarına devam ediyor. Kalıcı makyaj ve profesyonel makyaj konularında hizmet sunan ve uzman kadrosuyla birlikte kalıcı kaş konturu, dudak konturu, profesyonel kaş dizayn, kaş alımı... gibi hizmetleri müşterilerine sunuyor.



Kalıcı Makyaj Nedir?

“Mikropigment Uygulaması” adı verilen Kalıcı Makyaj, steril, mikro ve tek kullanımlık iğne ile anti-alerjik boyalar derinin hemen altına enjekte edilerek kendilerine vakit ayırmada zorlanan çalışan kadınlar, seyrek açık renk kaşlı kişiler, sporcular, hassas bölgelere sahip olan kişiler için çok kullanışlı.




Porselen Makyaj Uygulaması

Gelin makyajı, nişan makyajı, manikür - pedikür, sir ağda, profesyonel makyaj ürünlerinin satışı, makyaj stil danışmanlığı hizmetlerini de sunan Ceylin Arpakuş Make-up Studio çok merak edilen Porselen Makyaj uygulamasını da yapıyor. Yüz hatlarını gölgelendirerek oval yüz hatlarına çeviren ve pürüzsüz bir görünüm sağlayan bu uygulama Türkiye Makyaj Şampiyonu Ceylin Arpakuş ve profesyonel ekibince yapılıyor.



Ayrıca makyaj alanında kariyer yapmak istiyorsanız, sektörde yer almak veya kendinizi bu konuda geliştirmek istiyorsanız Makyaj Uzmanlığı Eğitimi alabilirsiniz. Eğitim sonucunda Ceylin ARPAKUŞ’tan Profesyonel Makyaj Sertifikası almaya hak kazanırsınız ve Profesyonel Makyöz olursunuz.