Karaköy'ün Gözde Mekanı: Louis Bistro

Yenilenen menüsü, dekorasyonu, müzik tarzı ve yenilikleri ile Louis, Karaköy'ün dikkat çeken mekanlarından.

Mekandan içeri girdiğinizde ilk dikkatinizi çeken dekorasyondaki ince detaylar.  Tasarımın yarattığı ambiyans ve çalan müziklerin kalitesi sizi sarıp sarmalarken hemen masanızı seçiyorsunuz. Yeni menüsü Melda Tuna öncülüğünde hazırlanmış.



Melda Tuna, yaptığı gastronomik yolculukların sonunda hazırlamış bu menüyü ve her damak zevkine hitap etmesine çok önem vermiş. Seçkin tatlardan oluşan yeni menü de, salatalardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden tatlılara ve muhteşem kokteyllere kadar yepyeni lezzetler yer alıyor. Burgeri farklı yemeyi severim derseniz, mekânın favori yemekleri arasında yer alan Ramen Burger, Röşti Burger ve Fondue Burger çeşitlerini çok beğenebilirsiniz.


Ramen Burger

Burgerlerin yanısıra; Dana Bresaola, Kontrifile ve Cheddar Peynirli Pizzalar, Balkabağı Dolgulu Ravioli, Ördekli Kinoa, Virgin Tavuk, Karidesli Risotto, Levrek Provencela, Beyaz Çikolatalı Lava Kek ise denemeniz gereken yeni tatlar arasında!


Tuna Cake Roll

Mekanın ruhunu oluşturan çizgiler ve renkler, bohem, dinamik, genç ve aynı zamanda kült bir ambiyans yaratıyor…



Karaköy’ün sokak kültürüne ve mimarisine uygun bir yapıda bulunan Louis, Karaköy’ün otantik ve bohem tarzına uyum gösteren mimari yapısı ve dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Eğlence severlerin alternatif kaçış noktası oluyor. Geniş tahta masalar, siyah tuğlalar, her ay farklı sanatçıların, duvarları süslemiş olduğu eserler ile mekanda çok hoş bir atmosfer yaratmış.

Gündüz 09:00’dan gece 01:00’e kadar kapıları açık olan mekanın gece 23:00’e kadar mutfağı açık. Hem iyi müzik dinlemek, hem eğlenmek aynı anda keyif yapmak, hem de iyi yemek yemek istiyorsanız Louis size göre bir mekan.