Kim Bu İşi İster Ya Da Kim İstemez Ki?

Sophie Hardy, henüz 25 yaşında. Yeni işi ise dünyayı dolaşarak, en iyi restoranlarda yemek yemek. Fakat bunu yaparken de kilo kontrolünü sağlıklı bir şekilde sağlamak. Bunun için tek şart haftada iki gün mutlaka, hem lezzetli hem de sağlıklı yemekler yapan restoranları keşfetmek.

Sophie-HardyFotoğraf Kaynak: mashable.com

Sophie Hardy, 16 yaşında 54 beden bir kızmış. Sonra diyetle 32 kilo vermiş. Yapılan araştırmalara göre İngilizlerin % 71’i diyet yaparken sosyalleşmekte zorluk çekiyor. 25 ve 34 yaş arası insanların kilo takıntısının daha fazla olduğu ve en çok diyetin bu yaşlarda yapıldığı da tespitler arasında. Buradan yola çıkılarak yeni yapılacak araştırma için tam 500 kişi denenmiş ve bu işe Sophie Hardy seçilmiş. Sophie şimdi dünyadaki restoranları gezerek kilo kontrolünü, ülkelerdeki maceralarını ve kilosundaki değişimin sosyal hayatını nasıl etkilediğini  bloğunda yazıyor. Ayrıca sosyalleşerek de sağlıklı beslenilebileceğini göstermek adına, hem lezzetli hem de sağlıklı yemekler yapan restoranları seçiyor. Böylelikle restoran için ''Burada kilonuzu koruyabileceğiniz şekilde sağlıklı yemekler yiyebilirsiniz.'' denmiş oluyor. Bu restoranlara ödül veriliyor ve blogda her biri hakkında bilgiler yayınlanıyor.

Sophie yeni işi için ''Yemek yemek üzerine bir işe seçilmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm İngiltere’ye sağlıklı beslenirken aynı zamanda sosyal hayatın iyi bir şekilde yürütülebileceğini göstermek istiyorum.'' diyor.