Kır Düğünü Mekanları

O büyük gün çok yaklaştı. Yıllardır hayalini kurduğunuz düğününüzün bir bakmışsınız organizasyonuyla uğraşıyorsunuz. Siz kendinize daha fazla zaman ayırabilin diye; yüzlerce düğün mekanını biz sizler için araştırıp en’lerini listeledik. Eğer kır düğünü düşünüyorsanız buraya!

Meyyali Restaurant & Rose Garden

Meyyali, şehrin ortasında stresten uzak, yeşillikler arasında, muhteşem lezzetli menüleriyle; 1000 kişilik kır alanı, 200 kişilik koru manzaralı cam salon ve 300 kişilik Rose Garden'da unutulmaz düğünlere ev sahipli yapıyor.



Pegasus Bahçe

Pegasus Garden 2002 yılında tamamı doğal arazi içinde akarsuyun ve ormanın birleştiği noktada kurulan, toplamda 23 dönümlük bir alanı kaplamaktadır.



Koru İstanbul Kuruçeşme

700 kişilik kapasitesi ve özel olarak organize edilen oturma planı imkanıyla keyifli davetler düzenlemenizi sağlıyor. Boğaz’ın güzelliğini sevdikleri buluşturan, Koruİstanbul Kuruçeşme, eşsiz anılara ev sahipliği yapmak, unutulmaz bir gece geçirmeniz için Koruİstanbul’un profesyonel ekibi sizi bekliyor.



Kelebek Çiftliği

Düğününüzü kelebeklerin arasında, şehrin yanı başında, misafirlerinizi büyüleyecek bir ortamda; dört bir yanı orman ve derelerle çevrili çiftlikte gerçekleştirebilirsiniz…
Seçkin yemeklerin, seçkin şef ve personellerce sunulduğu rüya gibi bir düğün. Düğün fotoğraflarınızda size tropikal kelebekler eşlik edebilir. Kelebek Çiftliği Beykoz’da.



Qubbe Bahçe

Qubbe Bahçe, Bahçeköy Surları’nın yanıbaşında ve orman içinde doğa ile iç içe romantik kır düğünleri vaad ediyor. Şıklığın doğa ile buluştuğu Qubbe Bahçe’de gerçekleşen düğünler, seçkin menülerle düğün yemeklerinize fark katıyor. Oturmalı yemek düzeninde 900 kişi, kokteyl düzeninde 2500 kişilik kır düğünlerinin gerçekleşeceği alanda, ayrıca ses, ışık, DJ müziği, standart süsleme gibi detaylar davet menülerine dahil.



Ada Beach Club

Düğününüzde hafızalarınızdan silinmeyecek anların adresi Heybeliada Ada Beach Club.  Sakinliği, yemyeşil ağaçlarla dolu doğası, dört yanı denizle çevrili, eşsiz Çam Limanı Koy’u ve şelale manzarasıyla, düğününüzü eşsiz kılmak için Ada Beach Club’a davetlisiniz.



Saklı Deniz

13.000 m² alana sahip olup doğa ile denizi bütünleştiren nefis bir mekandır. Yaz aylarında 1000 kişiye kadar, kışın ise 500 kişilik kapalı hizmet verebilecek kapasiteye sahiptir. Denize sıfır kır düğünlerinin vazgeçilmez adresi Saklı Deniz, kusursuz organizasyonlarınız için sizleri bekliyor.



Secret Garden İstanbul

Büyük ve özel davetler için hizmet vermekte olan Secret Garden İstanbul, eşsiz boğaz manzarasıyla Yeniköy’de yer alıyor. Çam ağaçlarıyla çevrili mekanın tamamı açık olan bahçesi, kapatılabilecek teknik özelliklere de sahip. Organizasyonlarda oturmalı düzende 1200'e kadar, kokteyl düzeninde 2000'e varan kişi sayısına ulaşabiliyor.



Dereli Vadi

Dereli Vadi, Beykoz Polonezköy ve Cumhuriyet köyünün tam ortasında, yeşilin en yoğun olduğu bölgede cennetten bir köşedir. 2 tarafı ormanlar ile kaplı tesisin tam ortasından Polonez deresi geçmekte olup geniş bir vadi içindedir. Bu nefis atmosferdeki organizasyonlarınızda 1000 kişiye kadar misafir ağırlayabilirsiniz.



World Point Yaşam Merkezi

İstanbul'un gözde yerleşim bölgelerinden biri olan Beykent'te bulunan mekanın, organizasyon olarak öncelikli amaçları sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek; bunu yaparken, estetik, kalite ve hizmet anlayışını bir araya getirerek isteklerinizi eksiksiz yerine getirmek.



Atapark

Şehrin merkezinde eşsiz deniz manzarası ve yemyeşil doğanın içinde huzurlu ve eğlenceli  düğün organizasyonları için ideal bir mekan. Doğanın eşsiz büyüsü ile hayalinizdeki organizasyonları uzman ve güleryüzlü kadrolarıyla kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyorlar.



Villa Riva Garden

Yeni hayatınıza sevdiklerinizle birlikte harika bir gece eşliğinde adım atmak için; hem havuz başı hem de kır düğünü olan bir mekan. Doğanın göbeğinde, Riva deresi kıyısında 400-500 kişilik bir alanda düğününüz gerçekleşiyor.


Hint Bahçesi

Sarıyer’de Life Park içinde yer alan Hint Bahçesi, rengarenk çiçeklerle süslenmiş, yeşillikler arasında, kuş cıvıltıları eşliğinde kendinizi bir anda apayrı bir dünyada hissedeceksiniz. Eminiz ki Hint Bahçesi’ndeki düğününüz sizin için de davetlileriniz için de çok renkli geçecek.



Kır düğünü mekanlarının daha geniş bir listesi için İstanbul'daki En İyi Kır Düğünü Mekanları'na tıklayabilirsiniz. 

Hayalinizdeki mekan bunlardan biri değilse mekan.com'da tüm düğün mekanlarını aratabilir, firma hakkında bilgi edinip, teklif alabilirsiniz.

İLGİLİ MEKANLAR