Kurban Bayramında Gidilebilecek Tatil Köyleri

mekan.com
10 Eylül 2015
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Kurban Bayramı geldi çattı, dolayısıyla henüz tatile çıkamayanlar veya tatile doyamayanların eline 5 günlük altın değerinde bir tatil fırsatı çıktı. Biz de siz tatil severler adına bu 5 günlük tatilde nerelere gidilebileceğini düşündük ve bu kısa tatilinizi en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için bütün aktivitelerden yararlanıp eğlenceye doyacağınız herşey dahil tatil köylerini yazdık.

Akçay Turban Otel & Tatil Köyü

Turban Akçay Tatil Köyü, Kazdağları'na yakın bir mevkiide bulunduğundan dolayı oksijen oranı oldukça yüksek. Burada doğanın tertemiz havasını soluyarak uyanacaksınız ve tesisin kahvaltıda sunduğu doğal lezzetlerle güne başlayıp denizin keyfini çıkaracaksınız. Tesiste 320 oda bulunuyor. Tatiliniz boyunca tesisin tüm imkanlardan yararlanabiliyor ve eğlenceyi doruklarda yaşabiliyorsunuz.

Akçay Turban Hotel & Tatil KöyüFotoğraf Kaynak: http://www.turbanhotel.com

Jumeirah Bodrum Palace

Ege Denizi'nin kıyısında Zeytinlikahve koyu’nda yer alan Jumeirah Bodrum Palace, sizleri Ege’nin doğal güzellikleriyle buluşturuyor. Jumeirah, her biri Ege Denizi'ne bakan villa ve suitlerden oluşuyor. Restoran ve bar bölümlerinde ödüllü şeflerle çalışıyorlar ve misafirlerine birinci sınıf lezzetler sunuyorlar. Burada hem huzur dolu anlar geçirecek hem de dünyanın dört bir yanından gelen uzmanlar eşliğinde spa ve masaj deneyimini yaşayacaksınız.

Jumeirah Bodrum PalaceFotoğraf Kaynak: www.jumeirah.com

Artemis Ören Tatil Köyü

Ören merkezine yaklaşık 500 metre uzaklıkla bulunan Artemis Ören Tatil Köyü, birçok aktiviteyi aynı yerde gerçekleştirebileceğiniz bir tesis. Denize sıfır konumda olan bu tatil köyü toplamda 236 yatak kapasitesine sahip. Ayrıca burada engelliler de düşünülmüş ve onlara da özel olarak bir oda tasarlanmış. Burada futbol, basketbol, masa tenisi, dart ve okçuluk gibi şeylerle vaktinizi değerlendirebilir, animatörler eşliğinde çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz.

Artemis Ören Tatil KöyüFotoğraf Kaynak: www.artemis.gen.tr

WOW Topkapı Palace

Topkapı Sarayı’ndan esinlenerek inşa edilmiş olan WOW Topkapı Palace, sizlere eşsiz bir tatil keyfi yaşatırken aynı zamanda geçmişte bir yolculuğa da çıkartıyor. Antalya’nın Kundu köyünde sultanlar gibi ağırlanacağınız WOW Topkapı Palace’da günümüzde saray hayatını deneyimlemiş oluyorsunuz. Haremde konaklayıp, Saray Mutfakları ve Aya İrini'de yemek yiyip, III. Ahmet Çeşmesi’nde serinliyor, Mecidiye Köşk’ünde su muhallebinizi kaşıklayabiliyorsunuz. Tabii modern yaşamdan uzaklaşmak istemeyenler için birçok başka aktivite de mevcut.

WOW Topkapı Palace - AntalyaFotoğraf Kaynak: http://www.wowhotels.com

Onura Tatil Köyü

Bodrum’da ailenizle birlikte herşey dahil bir tatil keyfi yapmak istiyorsanız Onura Tatil Köyü’nü tam da size göre. Bu tatil köyü 410 yatak kapasiteli olup, iki adet açık ve bir adet de çocuk havuzu olmak üzere 3 havuzu bulunuyor. Burada cazip bir fiyata huzurla bayram tatilinizi geçirebilir, birçok aktiviteye katılabilir ve su sporlarına merak salabilirsiniz.

Onura Tail Köyü - BodrumFotoğraf Kaynak: www.alfahavacilik.com.tr

Club & Hotel Letoonia

Akdeniz’in cennet gibi bir  adasında bulunan Club & Hotel Letoonie hem ailenize hem gençlere hem de çocuklara özel her yaş grubuna ayrı aktivite ve eğlenceler sunuyor. Burada günün ilk saatlerinde başlayan spor aktiviteleriyle kendinizi dinamik hissedecek, gece showları ile de eğlencenin tadına varacaksınız.

Club & Hotel LetooniaFotoğraf Kaynak: http://www.letoonia.com

Club Datça Tatil Köyü 

Doğayla iç içe muhteşem bir bahçe içine kurulan Club Datça Tatil Köyü, sizlere gürültüden, kalabalıktan uzak huzur içinde bir tatil vaad ediyor. Toplamda 109 odası ve 234 yatak kapasitesine sahip olan Club Datça Tatil Köyü’nde Snack veya Havuz barda içeceklerinizi yudumlarken yaklaşık 100 m uzaklıktaki sörf ve su sporları okulundan da yararlanabiliyorsunuz.

Club Datça Tatil KöyüFotoğraf Kaynak: http://www.clubdatca.com

Kimeros Park Holiday Village

Toros dağları eteğinde Göynük’te bulunan Kimeros Park’da, Akdeniz’in muhteşem doğası ile birlikte mavinin ve yeşilin her tonuna doyacağınız huzurla bir tatil geçireceksiniz. Toplamda 466 odası bulunan Kimeros standart ve aile odası olmak üzere iki seçenek sunuyor, burada kuaförünüzden marketinize kadar herşeyi bulabileceğiniz gibi birçok oyun alanı ve yapılacak birçok aktivite de mevcut.

Kimeros Park Holiday VillageFotoğraf Kaynak:  http://www.kimerospark.com