Kutumubu Yeni Yıl Partilerinde!

mekan.com
15 Aralık 2015
22 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Parti ve organizasyonlarınızın konuğu Kutumubu!

Geçtiğimiz yıl 30’dan fazla firmanın yeni yıl kutlamalarına ve daha birçok organizasyona PhotoBox ve SelfiePod’la hizmet veren Kutumubu, bu yıl ekipmanlarına ek olarak; FashionBox, GreenBox, GifBox ve Hashtagwall gibi teknolojiler katmış ve organizasyonlarınıza bu teknolojilerle renk katmaya devam ediyor.

Kutumubu

Yeni yıla özel hazırladıkları yepyeni arka planlar ve de aksesuarlarla hem bol bol eğlenecek hem de anı ölümsüzleştireceksiniz. 

Kutumubu

Ek olarak Hashtagwall ile etkinliğiniz hakkında sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları, videoları, tweetleri ekranlara yansıtarak etkinliğinizi sosyal medyaya taşıyabileceksiniz. Böylece hem etkinlik katılımcıları eğlence dolu anlar yaşamış olacak hem de firmanızın sosyal medya farkındalığını artırmış olacaksınız. 

mekan.com olarak Draft Gastro Pub ile düzenlediğimiz Octoberfest partimizde de bizimle olan Kutumubu ekibi, eğlenceli aksesuarlarıyla birbirinden güzel kareler yakaladı. Siz de Draft Pub'daki eğlenceli Kutumubu fotoğraflarımıza göz atmak isterseniz mekan.com Oktoberfest Draft Pub Partisi yazımızı inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için buradan Kutumubu sitesini ziyaret edebilirsiniz.