Lezzet Bloggerlarıyla Armada İstanbul’un Terasında İftar Yemeği

mekan.com
10 Temmuz 2015
25 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Lezzet Bloggerları Armada İstanbul’un Terasında Düzenlenen Mekan.com İftar Yemeğinde Buluştu

“Türkiye’nin En Büyük Mekan Platformu” olan Mekan.com, lezzet ve mekan bloggerlarını İstanbul’un tarihi semtlerinden Sultanahmet’te hizmet veren Armada Hotel’in terasında bulunan Armada Terrace Restaurant’taki iftar yemeğinde ağırladı.



Mekan.com ve Armada Otel’in ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte Osmanlı ve Anadolu mutfağından lezzetler sunuldu.



Lezzet ve mekan bloggerlarından yaklaşık 10 kişilik grubun katıldığı iftar yemeğinde iftariyelik, Domates Çorbası, Hünkar Beğendi, İç Pilavlı Kuzu Tandır, Güllaç, Kaymaklı Ekmek Kadayıfı, özel demliğiyle çay ve Ramazan’a özgü gül şerbeti sunuldu. Mekanın 360 derece deniz manzaralı terasında keyifli vakit geçiren bloggerlar #mekancomileiftar ve #armadaterastaiftar hashtagiyle Instagramda paylaşımda bulundular.





Mekan.com Hakkında:

ABD San Francisco'daki Silikon Vadisi'nde kurulan ve bünyesinde 90 bin üye mekan bulunduran "Türkiye'nin En Büyük Mekan Platformu" Mekan.com, restoranlardan teklif almayı, rezervasyon yapmayı, sipariş vermeyi ve mekanla ilgili bilgi ve yorumlara ulaşmayı sağlayan yazılım alt yapısıyla dikkat çekiyor. Mekan.com, kurduğu Kahve Kulübü, Kitap Kulübü, Şarap Kulübü ve Yemek Kulübü gibi communityler ile işletmelere ve markalara alternatif tanıtım/iletişim kanalları açmayı amaçlıyor.