mekan.com Güzellik Kulübü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü SaloonS Güzellik ve Solarium Merkezin'de Şahane Bakımlar Eşliğinde Kutladı

mekan.com Güzellik Kulübü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir etkinlik düzenlemek istedik ve gelecek misafirlerimizin güzelliğine güzellik katalım diye düşündük. Bu karar doğrultusunda iş birliği yapmaya karar verdiğimiz marka SaloonS Güzellik ve Solarium oldu. Misafirlerimizi tepeden tırnağa bakıma alan Sinan Bey ve ekibi hepimize harika bir gün yaşattı. 
 

saloons
 

Sinan Bey ve profesyonel ekibi misafirlerimize Brezilya Fönü uygulamasından ipek kirpiğe, keratin bakımından kalıcı ojeye, saç renklendirme işleminden makyaj uygulamalarına kadar pek çok hizmet sundu. Uygulamalar sonrası herkesin keyfi yerindeydi. Yüzü gülen tüm misafirlerimizde bizim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyemiz oldu.

saloons güzellik


saloons


Tüm misafirlerimize istedikleri hizmetler sorulduktan sonra işlemle ilgili tüm detaylar açıklandı ve hizmet sonrası kullanmaları gereken ürünler detaylı şekilde anlatıldı. İşlemler sırasında tüm ekibin misafirlerimize olan ilgisi herkesin kendisini daha özel hissetmesini sağladı.

saloons


saloons

Tüm ikramları ve uygulamarı için Sinan Bey ve ekibine ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bizimle beraber, şahane bakımlar eşliğinde kutlayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Kadınlarımızın her gün özel olduğunun bilindiği bir Dünya’da yaşamak dileğiyle. Gelecek etkinliklerimiz için lütfen takipte kalın.

saloons


İstediğiniz tüm bakımlar ve özel günleriniz için SaloonS Güzellik ve Solarium’dan randevu alabilir ve dilediğiniz tüm işlemleri, deneyimli ekibi sayesinde güvenli ellerde uygulatabilirsiniz. Eğer SaloonS Güzellik indirimlerinden hizmet almak isterseniz linkle tıklayınız.