mekan.com'la Harekete Geç!

mekan.com
7 Ekim 2015
5 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Ekim ayının başlamasıyla yeni bir hayata başlamış gibi oluyoruz. Okullar açılıyor, uzun süren tatiller yerini uzun mesai saatlerine bırakıyor. Yazın monotonluğundan sıkıldıysan yeni mevsimde eğlenerek yapabileceğin birkaç aktivite bu yazımızda!

Gözünü kapat ve listeden bir etkinlik seç! Seçeceğin etkinliği tamamla ve #mekancomlahareketebasla hastagi ile paylaş! Ödülü kap!

mekancomlahareketebasla

Asla yemem dediğin yemekler muhakkak vardır. Fakat hiç bir şeyi denemeden bilemezsin. En Çılgın 10 Yemek yazımız ne kadar çılgın olsa da hiç denemediğin yemekler içeriyor olabilir! Arasından birini seç, hemen dene!


en çılgın 10 yemek
 

Sevgiline ne kadar romantik bir insan olduğunu kanıtlamak ya da yoğun bir haftanın sonrasında kendini şımartmak için hoş bir restoranda güzel bir akşam yemeği yemek isteyebilirsin. Bu restoran sana ünlü şeflerin ellerinden çıkan yemekleri sunsa nasıl olurdu? Bizce süper olurdu! Ünlü Şeflerin Restoranları listemiz sana bu konuda yardımcı olacak en yakın dost. :)


Ünlü Şeflerin Restoranları
 

Bazen şehrin bunaltıcı atmosferinden kurtulup kaçmak ister insan. Herkes bir yerlere koşmuyor mu zaten? Sende şehrin içinde koşuşturacağına Belgrad Ormanlarına git! Mükemmel yürüyüş parkurunu yeşilliklerin içinde bol oksijen depolayarak tamamla. Fakat bir yere koşmadan önce İstanbul'da Spor Mevsimi: Koşu Parkurları yazımızda hem koşu etkinliklerini kontrol et hem de parkurları öğren.

İstanbul'da Spor Mevsimi: Koşu Parkurları


Kendine iyi bir yiyici diyorsan neden şehir dışındaki lezzetleri tatmayasın ki? Türkiye’nin yemekleri konusunda en çok sevilen şehirleri arasında olan Hatay’a git! Bol bol yöresel lezzetleri tadarken deneyimlerini de bizlerle paylaşmayı unutma. :) Hatay’ın en meşhur yemeklerinin ne olduklarını öğrenmek istersen Hatay'ın En Meşhur 6 Yemeği yazımızda sana yardımcı olabilecek bilgiler mevcut. Gününü Künefe’siz bitirme!

Hatay'ın En Meşhur 6 Yemeği


Sevdiklerin için mutfağa gir ve onlara ne kadar maharetli olduğunu kanıtla! Mesela sabah uyan ve birbirinden leziz pankek çeşitleri hazırla. Sevdiklerinize Keşke Her Öğün Kahvaltı Olsa Dedirtecek Pankek Çeşitleri yazımızdan yardım alarak mükemmel pankekler hazırlamanız mümkün.


Sevdiklerinize Keşke Her Öğün Kahvaltı Olsa Dedirtecek Pankek Çeşitleri


Kış geldi diye evde mi oturacaksın? Hiç sanmıyoruz! Tüm gece mekan mekan gezip sabahı çorbacıda bitirmek adettir. Nerelere gideceğin sana kalmış ama İstanbul'da Eğlencenin Nabzını Kışın da Tutabileceğiniz En İyi 20 Gece Kulübü yazımıza bir göz at deriz. :)


Eğlencenin Nabzını Kışın da Tutabileceğiniz En İyi 20 Gece Kulübü