Mevsiminde, Sağlıklı Yemek: Goodville Seasonal Kitchen

mekan.com
1 Aralık 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Diyet ve spor yapanların ya da genel olarak sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin dışarıda istedikleri gibi, düşük kalorili yemekler bulmaları oldukça zor. Neyse ki konuya duyarlı kişiler, mevsiminde sebzelerle sağlıklı yemekler pişirilen mekanlar açmaya başladılar. Bunlardan biri de Levent'te, yaklaşık 8 ay önce açılan Goodville Seasonal Kitchen. Sağlıklı yemeklerin de lezzetli olabileceğine inanan ve bu yolda menüsünü hazırlayan mekan, hamburgeri bile sağlıklı bir şekilde sunuyor.

Goodville-Seasonal-Kitchen

Günün her saati konuklarını ağırlayan Goodville'de protein ağırlıklı kahvaltılar dikkat çekerken, öğle ve akşam yemeklerinde de ızgaralar, Balkabağı Çorbası, Kinoa Kısırı, Pancarlı Kuskus Risotto, Kokonat Pilav ve özellikle de Somon ön plana çıkıyor. Pancar'ın saymakla bitmeyen faydalarının Goodville de farkında ki kinoayı ve kuskusu pancar suyu ile pişiriyorlar. Hem rengarenk tabaklar iştahınızı açıyor hem de yemeklerin besin değerleri oldukça artıyor.

Goodville-Seasonal-Kitchen

''Her şey mevsiminde güzel; güzel olan her şey ise Goodville'de'' sloganıyla yeme içme sektörüne adım atan mekan, hamburger tutkunları için özel bir reçete geliştirmiş. Salata ve hamburger köftesinin güçlerini birleştirdiği bu tabak, soslar ve yan ürünler sayesinde ekmeksiz de hamburger keyfi yapılabileceğini kanıtlıyor.

Goodville-Seasonal-Kitchen

''Zinde & Fit'' menüsündeki fıstık ezmesi, elma dilimleri, ekmek üstü labne peynir ve greyfurt/ananaslı ''Fit Start'' ile sağlık ve lezzetin mükemmel uyumunu bir arada yakalayabileceğiniz gibi spor öncesi ve sonrası için ideal beslenmenizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Goodville-Seasonal-Kitchen

Goodville aynı zamanda, akşam saatleri kokteyllerinizi ve şaraplarınızı yudumlayacağınız bir bara dönüşüyor. Hatta Salı – Çarşamba – Perşembe günleri 17:00 – 20:00 arası ''Aperitivo alla Goodville'' saatlerinde kokteyl ve şarap siparişlerinizde atıştırmalıklarınız Goodville'den ikram ediliyor. Bunun yanı sıra Pazartesi ve Cuma günleri 17:00 – 20:00 saatleri arasında biralarda %10 indirim uygulanıyor. Müziği de göz ardı etmeyen Goodville'de her Perşembe 19:30'da başlayan Caz Gecesi'nde canlı performanslarıyla caz müzisyenleri sahne alıyor.

Goodville-Seasonal-Kitchen

Tatlı kaçamaklarınız için de en sağlıklı seçenekler yine Goodville'in menüsünde yerini almış durumda. Nutella ve labne peynir ile yapılana ben bayıldım. Ayrıca son dönemin favori besini Chia ile yapılan yoğurtlu tatlı da denemeye değer. Elmalı tart gibi birbirinden hafif daha pek çok tatlıyı da vitrinden seçebilirsiniz.

Sağlıklı günler...