Moda'ya Yepyeni Bir Soluk: Dem!

mekan.com
4 Mayıs 2017
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Karaköy’den tanıdığımız Dem, yepyeni şubesini Moda’da açtı! Çay tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan Dem, Anadolu Yakası’na ferah bir nefes getirdi. Renkli dekoru, geniş çay menüsü ve taptaze atıştırmalıklarıyla eşsiz bir deneyim vaat ediyor. 

dem moda

Hazır mevsimi de gelmişken ev yapımı buzlu çaylarını da tavsiye etmesek olmaz! Bizim gibi çay sever bir ülkenin insanlarının şüphesiz ki müdavimi olduğu Dem’de çok ama çok sevdiğimiz bir uygulama var: Beş Çayı! Menülerinde ‘‘Dem’de Beş’te’’ adıyla yer alan bu göz alıcı beş çayı menüsünde neler var neler! Tuzlular’da ev yapımı poğaça, simit bruschetta, mini Siciliana, zeytinli ve Bergama tulumlu kıtırlar; tatlılarda İngiliz tipi scone, mini cheesecake, mini havuçlu kek, çikolatalı glutensiz mini kek ‘Karasevda’ ile karşılaşacaksınız. 

dem moda beş çayıFotoğraf: Melissa Şiviloğlu

dem moda

Karasevda Dem’in tatlılarının arasında favorimiz; unsuz ve glutensiz olması, üzerindeki ev yapımı mousse ve bitter çikolata parçalarıyla birleşince gerçekten de kara bir sevda ne demekmiş anlıyorsunuz. :)

dem moda

dem moda

‘Kralların çayı’ olarak bilinen Ronnefeldt markalı çayların yanı sıra 3 çeşit Türk çayı da menüde yerini almakta.

İster Karaköy'ün insanlarla iç içe atmosferinde isterseniz de Moda'nın sakinliğinde Dem'i deneyimleyebilir ya da 43543. kez Dem'lenmeye gidebilirsiniz.