Musa Dede'yle Kahve ve Tasavvuf Sohbeti

'Kahve Bahane, Sohbet Şahane' sohbetlerinde, 'Derviş Baba - Deliler, Meczuplar, Abdallar, Aşıklar Kahvehanesi' kurucularından olan Musa Dede'yle kahve ve tasavvuf konuşulacak!

'Üç Şehir Bir Kahve: Kahire, İstanbul, Viyana' sergisi kapsamındaki 'Kahve Bahane, Sohbet Şahane' sohbetleri 13 Şubat Cumartesi günü, saat 14:30'da İstanbul Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde Musa Dede ile devam edecek.

musa dede

'Üç Şehir Bir Kahve: Kahire, İstanbul, Viyana' sergisi 27 Şubat'a kadar ziyeret edilebilecek. Bu sergi, kahvenin kültürler arası ortak dilini, Kahire, İstanbul ve Viyana'nın kahve anlatılarını fotoğraflar, videolar ve hikâyelerle aktaran bir kültür projesi.

Herkesin katılımına açık olan bu sohbetlerin bu haftaki konuğu Musa Dede olacak. Musa Dede, 13 Şubat Cumartesi günü saat 14:30'da bu sohbette kahve tarihi ve tasavvuf üzerine birikimlerini paylaşacak.

Üç Şehir Bir Kahve: Kahire, İstanbul, Viyana
 

“Kahve Bahane, Sohbet Şahane” programı da dahil olmak üzere sergiyle ilgili tüm detaylara www.3sehir1kahve.org internet sitesi üzerinden erişilebilir.