Mutlu Şehir Sinop'ta İlki Düzenlenecek Olan Mutluluk Festivali 1 - 4 Eylül'de!

mekan.com
22 Ağustos 2016
151 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Türkiye’nin en kuzey ucuna ev sahipliği yapan Sinop, yeşille mavinin en güzel tonlarının ahengine hayret ettiren bir güzelliğe sahip. Karadeniz’in hırçın dalgaları, uçsuz bucaksız plajları, cennetten parça şelaleleri ve hamurişi ağırlıklı leziz mutfağıyla Sinop, son birkaç yıldır tatil için çok fazla tercih ediliyor. Buna doğal güzelliklerin yanı sıra temiz havası, misafirperver sakinleri, önemli tarihi geçmişi ve huzurlu atmosferi de neden oluyor. Böyle bir şehire de tabi ki mutluluk festivali yakışıyor. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan 1. Uluslararası Sinop Mutluluk Festivali 1 - 4 Eylül tarihleri arasında şehrin en güzel noktası Akliman’da gerçekleşecek. Festivale yurt içinden ve yurt dışından önemli sanatçılar konuk olacaklar.

Sinop-Erfelek-Şelaleler

Sinop’un kentsel, çevresel ve kültürel değerlerinin korunmasına dikkat çekmek, sanata düşkün Sinop’un tüm sokaklarını sanatla donatmak, hep birlikte barış içinde yaşamaya devam etmek, mutluluğa dair kalıcı sanat eserleri bırakmak gibi dileklerle her sene 01 - 04 Eylül tarihleri arasında geleneksel olarak gerçekleştirilmesi planlanan festivalde, birlik olmanın mutluluğu vurgulanarak sevgi enerjisini çoğaltmak amaçlanıyor. 

Sinop-Liman

Festivalde konserler, söyleşiler, atölyeler ve sergilerden oluşan muhteşem bir pragram konukları bekliyor. 1 Eylül Dünya Barış Günü yürüyüşü ile start verilecek festival’de şehrin simgesi haline gelen Tarzan Kemal’in belgesel filmi de gösterilecek. 

Mutlu olmaya çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, her bir yerinden bereket ve yaşam enerjisi saçan Sinop’ta konuklarını ağırlayacak olan bu festivali kaçırmayın!