Nar Lokanta'da Mübadil Yemekleri Gecesi!

mekan.com
11 Ocak 2016
11 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Geleneksel Türk ve Osmanlı mutfak kültürü değerlerinden oluşan yemekleri, "Saray Mutfak" kültüründen "Kırsal Mutfak" kültürüne kadar uzanan tüm lezzetleri menüsüne almış ve mekan.com üyeleri tarafından 2015 yılının “En İyi Osmanlı Mutfağı” kategorisinde 1.’liğe layık görülmüş Nar Lokanta’da, 23 Ocak Cumartesi günü, Büyük Mübadele’nin 93. yılında, Balkanlar ve Girit’ten Mübadil Yemekler temalı bir gece düzenlenecek. 



Mutfak kültürü araştırmacısı Nedim Atilla’nın sunumlarıyla vereceği seminerin ardından, Balkanlar ve ada müziğinin eşlik ettiği tadına doyulmaz bir akşam yemeği konukları bekliyor olacak.  

Anadolu'nun yüzyıllar öncesinden gelen lezzetlerine yeniden hayat veren Nar Lokanta’nın, Türk çizgilerinin hakim olduğu iç tasarımında, eşsiz menüsünün damaklarda ve hafızalarda bırakacağı unutulmaz lezzetlere yelken açmaya hazır olun.



18:30 YESAM Seminer | 19:30 Nar Lokanta Yemek

ORGANİZASYON: Nar Lokanta & Yemek Sanatları Merkezi (YESAM)

YER: Nar Lokanta, Nuruosmaniye Cad. No: 41 
          34120 Cağaloğlu - İstanbul / Türkiye

FİYAT: 120 TL / KDV Dahil
BİLGİ & REZERVASYON: Duygu Köker / +90 212 522 28 00

Nar Lokanta hakkında ve Nar Lokanta'da daha önce düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi almak için ''Nar Lokanta'da Ilgaz Ve Küre Lezzetleri'' yazımızı okuyabilirsiniz.