Nöbetçi Ocakbaşı: 4ten 4e!

Eğlencenin İstanbul’daki kalbi olan Beyoğlu’nda bulunan 4ten 4e Ocakbaşı, akşam 4’ten sabah 4’e kadar hizmet veriyor!

4ten 4e ocakbaşı

Seçkin bir aile işletmesi olan 4ten 4e'de samimi bir atmosfer hakim; bu sayede kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. Yöresel lezzetlerden oluşan mutfağı, sıcacık sohbetlere teşvik eden konseptiyle Beyoğlu/Galatasaray Lisesi'nin hemen yanında.

4ten 4e ocakbaşı

Lezzetli mezelerle et odaklı ana yemekleri birleştiren ve geniş müzik arşiviyle sabah 4'e kadar misafirlerini ağırlıyor. Ama sadece Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri; diğer günler eğlence 00:00'da sonlanıyor. Bu yüzden uzun uzun ''demlenmek'' için sabaha kadar açık olan günlerde gitmenizi tavsiye ederiz.

4ten 4e ocakbaşı

4ten 4e ocakbaşı

Türkiye'nin ilk 'nöbetçi ocakbaşı' konsepti ünvanını taşıyan 4ten 4e Ocakbaşı'nın mutfağına daha yakından bakalım... Etler Türkiye'nin en iyi hayvancılık yapan bölgesi Balıkesir'den gelirken, zeytinler ve zeytinyağı Manisa'dan, Kaya Koruğu Kaş'tan, Dağ Kekiği Sivas'tan, Kadayıf Gaziantep'ten ve şalgam da Tarsus'tan özel olarak getirtiliyor. Bunca ürün kendi yörelerinden gelirken, bunlarla yapılan mezelerin, yemeklerin damaklarımızı tatmin etmeyeceğini kim iddia edebilir ki?

4ten 4e ocakbaşı

Dostlarınızla birlikte özel lezzetlerle bezenmiş hoş bir masada buluşmak isterseniz ve muhabbetinizin sabaha kadar devam etmesini istiyorsanız adres belli: 4ten 4e Ocakbaşı!

4ten 4e ocakbaşı

En sevdiklerinizle ve en özel lezzetlerle, sabaha kadar ağız tadıyla demlenmeniz dileğiyle...

4ten 4e ocakbaşı
Tüm fotoğraflar kaynak: http://www.4ten4e.com/