Paskalya Bayramı'na Özel Etkinlikler

Hıristiyanlığın en önemli bayramlarından biri olan ve İsa'nın çarmıha gerlişinin 3. gününde dirilişi, Paskalya Bayramı olarak kutlanır. Paskalya Mart ayının sonundan Nisan ayının sonuna kadar devam eder. Paskalya günü ise net tarih belli olmamakla birlikte Pazar günü kutlanmakta.

Kiliselerde düzenlenen ayinler, rengarenk Paskalya yumurtaları, çikolatadan tavşanlar ve Paskalya çörekleri bu bayramın en sevilen detaylarındandır.

Biz de İstanbul'da Paskalya'ya özel yapılan programları ve etkinlikleri sizler için derledik.

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa

DoubleTree by Hilton Piyalepaşa, 23-30 Mart tarihleri arasında en az üç gece konaklayan konuklar, konaklamada %25, Elysium Spa'da %20 indirim imkanından faydalanabilecekler.

paskalya bayramı

Zorlu Center

Zorlu Center, 25-27 Mart tarihleri arasında, çocuklara eğlence dolu bir etkinlik sunuyor. Çocuklar mozaik yumurta süsleme, mum yumurta boyama, bez tavşan yapımı gibi etkinliklerle eğlenceye doyarken paskalya tavşanı ile fotoğraf da çekilebilecekler.

Etkinlikler 25 Mart Cuma ve 26 Mart Cumartesi günü saat 12:00 - 20:00'da ve 27 Mart Pazar günü de 12.00-19:00 saatleri arasında Metro Katı’nda gerçekleşecek.

paskalya

Shangri-La Bosphorus İstanbul

Shangri-La Bosphorus İstanbul da ilkbaharı Paskalya Bayramı ile karşılıyor! Özel bir pazar brunch'ı, akşamüstü çay saati ve çikolata tasarımları ile şahane bir lezzet şöleni sunacak olan Shangri La Bosphorus, çocuklara da birbirinden eğlenceli aktiviteler sunacak. Paskalya brunch büfesi, 27 Mart Pazar günü 12:00 ile 15:00 saatleri arasında kişi başı KDV dahil 195 TL. 0 - 6 yaş arası çocuklar için ücretsiz; 7 - 12 yaş arasındakilere ise %50 indirimli.

paskalya bayramı

Grand Hyatt İstanbul

Grand Hyatt Istanbul, Paskalya ruhunu aileleriyle birlikte birlikte yaşamak isteyenler için 27 Mart Pazar günü Paskalya brunch’ı düzenliyor. Restaurant 34’te verilecek olan bu özel brunch'ta özel Paskalya çöreklerinin yanı sıra birbirinden lezzetli sunumlar da sizleri bekliyor.

grand hyatt paskalya