Pera Müzesi'nde Sergi; Uzun Bir Gece

Pera Müzesi, yeni sergileri ile ‘4. Jameel Ödülü’ ile ‘Mario Prassinos: Bir Sanatçının İzinde, İstanbul Paris İstanbul’ kapsamında müzede ‘Uzun Bir Gece’ düzenlenecek. Sergi 10 Haziran Cuma günü saat 18:30’da başlayacak, 23:00’da sonlanacak ve tüm ziyaretçilere açık olacak. 

peramüzesi-etkinlik-party-pera20.yıl

Ladies on Records, Toprak Basgit ve Grup Ses Beats’in DJ performansları eşliğinde düzenlenen ‘Uzun Bir Gece’, Ladies on Records’un 60’lar ve 70’lere ait plakları eşliğinde başlayacak. Ardından Toprak Basgit, R&R, Garage, Beat, Soul ve Punk türlerinden bir seçkiyle 50’lerden 2000’lere uzanan bir yolculuk gerçekleştirilmiş olacak. Pera Müzesi’nin ‘Uzun Bir Gece’ etkinliği, Grup Ses Beats’in plak dönemini, son yılların moda akımlarından Hip Hop ezgileriyle buluşturacak ve etkinlik bu performansla son bulacak. 

pera-müzesi-sergi

Sergi Pera Müzesin’de ‘Uzun Bir Gece’ kapsamında 18:00 - 23:00 saatleri arasında herkese açık ve ücretsiz sergileniyor olacak. Ziyaretçiler ayrıca, Pera Müzesi’nde açılan ‘4. Jameel Ödülü’ ve ‘Mario Prassinos’ sergilerinin yanı sıra ‘Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Resamlar’, ‘Anadolu Ağırlık ve Ölçüleri’ ile ‘Kahve Molası: Kütahya Çini ve Seramiklerde Kahvenin Serüveni’ koleksiyon sergileri de saat 23:00’a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.