Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur: NewFitClub

Sağlıklı yaşamın ilk koşulu iyi beslenmek, fakat yalnızca iyi ve sağlıklı beslenmek yeterli değil. Sporu alışkanlık haline getirmek ve iyi beslenmenin yanı sıra düzenli spor yapmak gerekiyor. Sporu, sadece fit bir görünüm için değil, aynı zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için de yapmamız gerektiğini unutmayalım.

 

Eskiden spor salonları bu kadar yaygın olmamakla beraber, hiçbirimizin spora ayıracak vakti de yoktu. Çünkü spor hayatımızın bu kadar önemli bir parçası haline gelmiş değildi. Günümüzde ise artık her birimizin evine yakın bir spor salonu mutlaka bulunmakta. Bu sayede farkında olmadan spor hepimize yakın bir ihtiyaç haline geldi ve sağlıklı yaşam için kollar sıvandı.

 

Biz kadınlar ise her konuda olduğu gibi bu konuda da fazlasıyla seçiciyiz. İyi bir spor salonu her şeyden önce içinde kendimizi rahat hissedeceğimiz bir yer olmalı öyle değil mi? İşlevselliğinin yanı sıra konforu ve profesyonelliği de bizim için bir o kadar önemli. İşte NewFit Club'ın bize vaat ettiği de tam olarak bu. Kadınlar için, kadın bedeni üzerinde uzmanlaşmış eğitmenler eşliğinde grup veya özel dersler ile spor ve güzellik alanlarında bir yaşam merkezi NewFit Club. Burası sizi zorlayarak ve sporu sizin için zoraki bir hale getirerek değil, tam tersi sizi motive ederek ve güçlendirerek çalıştırmayı hedefleyen bir spor salonu.




NewFit Club ekibi için en önemli şey hedefinizi öncelikle sizin belirlemeniz. Sonrasında ise profesyonel ekibin tavsiyeleri üzerine egzersizlerinizi yapmanız. NewFit Club şok diyetler veya hızlı ve sağlıksız kilo kayıpları değil, doğru ve sağlıklı bir bedene kavuşmak için gerekli adımları, uygun zaman dilimi içerisinde izlemeyi kendine misyon edinmiş bir spor salonu. Öncelikli olan şey sıfır beden olmaktan ziyade, sağlıklı olmak ve her şeyden önce kendi bedeniniz içinde mutlu olmayı öğrenmek.

 

Fitness, kadın anatomisi ve güzellik konularında uzman bir ekibe sahip olan spor salonu, kadınların kendini iyi ve sağlıklı hissetmesi ve ideal vücutlarına kavuşması için çalışıyor. ''Daima Yeni Sen'' sloganı ile yola çıkan NewFit Club, hedefi doğrultusunda başarılı adımlar atıyor.


NewFit Club'ın Anadolu Yakası'nda Kazasker ve Üsküdar olmak üzere iki şubesi bulunuyor. Pilates, Zumba, Butt, Crunch, Yoga ve dahası spor için pek çok alternatif mevcut. Peki siz kendinizi hangisine yakın hissediyorsunuz? Denemeden öğrenmek mümkün değil. Sağlıklı yaşam için sporu ihmal etmeyin!