Şebnem ferah 'Vestel Gururla Yerli Konserler' kapsamında muhteşem bir konserle Zorlu PSM'de


Zorlu Performans Sanatları Merkezi, her salı farklı bir sanatçıyı ağırladığı 'Vestel Gururla Yerli Konserleri' serisinde yarın gece Şebnem Ferah'ı hayranlarıyla buluşturuyor. 


Fotoğraf Kaynak: akicihaber.com

Türk rock müziğinin en güçlü kadın seslerinden Şebnem Ferah, 15 Aralık Salı akşamı Zorlu Performan Sanatları Sahnesi'nde, ilk özgün stüdyo albümü ''Kadın'' dan, 2013'te piyasaya çıkan 7. ve son albümü ''Od'' a kadar, uzun süreler müzik listelerinde bir numara olmuş, hafızalarda yer etmiş şarkılarıyla mükemmel bir konser gecesine  hazırlanıyor.

Müziğe çok küçük yaşlarda mandolin ve solfej dersleriyle başlayan, yıllar geçtikçede sanatındaki yorumu güçlendirip hayran kitlesini arttıran Şebnem Ferah'a konserde, yıllardır aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (Klavyeler), Buket Doran (Bas Gitar), Aykan İlkan (Davul), Serdar Barçın (Saksafon), Metin Türkcan (Gitarlar) ve Ceren Akyıldız (Vokal) eşlik ediyor.

Sahne şovları, efsane sesi ile Şebnem Ferah'ı dinlemek ve unutulmaz bir gece yaşamak isterseniz, yarın gece adresiniz Zorlu performans Sanatları Merkezi olsun.

Şebnem Ferah
Tarih: 15 Aralık 2015 Salı
Saat: 21:00
Mekan: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Turkcell Sahnesi

Biletlere;  www.zorlucenterpsm.com sitesi ile Zorlu gişelerinden 
ulaşabilirsiniz.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi Hakkında - zorlucenterpsm.com
İstanbul’un sanat platformu Zorlu Performans Sanatları Merkezi dünyaca ünlü gösterileri, grupları ve alanında en iyi sanatçıları sahnelerinde ağırlıyor. Broadway ve West End müzikallerinden dansa, poptan klasik müzik, opera ve caza pek çok alanda performans sanatlarına ev sahipliği yapıyor ve her tür sanat etkinliği için farklı olanaklar sunuyor. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde; 2,190 kişi kapasiteli zenginleştirilmiş akustik özelliğe sahip Ana Tiyatro ve 678 kişi kapasiteli doğal akustik özelliğiyle tasarlanan Drama Sahnesi’nin yanı sıra, bir senfoni orkestrasının kayıt alabileceği ‘karakutu’ tiyatro tarzında tasarlanan –110 kişi kapasiteli– Studio, bir galeri alanı ve sanat ile kendini ifade etmek isteyen herkese kapıları açık olan, son teknoloji ile donanımlı Şehir Sahnesi yer alıyor.