Şehrin Merkezindeki Cennet Köşe: Ağa Garden

mekan.com
4 Ağustos 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Florya’da 18 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulu olan Ağa Garden, Kanatçı Ağa, cafe ve davet bölümleriyle 7’den 70’e farklı profilde pek çok konuk ağırlıyor. Özellikle hafta sonları tüm günü çocuklarınızla güven içerisinde geçirebileceğiniz mekan, her yaştan her zevke hitap edebiliyor.

Ağa-Garden-Cafe-Kanatçı-Ağa-Organizasyon

İstanbul’un en iyi kanatçılarından biri olan Kanatçı Ağa’da ızgara keyfi yapabileceğiniz, dilerseniz cafe ve restoranda sevdiklerinizle harika lezzetler deneyimleyeceğiniz Ağa Garden’da çocuklar için de eğlence dolu oyun alanları bulunuyor. Pazar günleri zengin bir brunch sunan mekanda her gün serpme kahvaltı servisi veriliyor. Lig Tv yayını da olan Ağa Garden Cafe’de maç heyecanınızı nargile keyfi ile birleştirebiliyorsunuz. 

Ağa-Garden-Cafe-Kanatçı-Ağa-Organizasyon

Ağa Garden Cafe renkli pufların olduğu bahçesi, yerli yabancı kahveleri, Dünya Mutfakları’ndan seçme lezzetlerin bulunduğu menüsü ve okey, tavla, satranç oyun salonu ile sizlere dostlarınızla neşeli ve huzurlu bir ortam sunuyor.

Ağa-Garden-Cafe-Kanatçı-Ağa-Organizasyon

Yeşil bir alana kurulmuş olmanın avantajıyla açık havadaki pek çok organizasyon için tercih edebileceğiniz Ağa Garden, doğum günü, düğün, nişan gibi özel günlerinizi unutulmaz kılıyor. Şehrin merkezinde doğayla iç içe nezih ortamıyla Ağa Garden, kurumsal davetleriniz, kına, kokteyl, sünnet, baby shower gibi tüm organizasyonlar için kapılarını yüce bir konukseverlikle açıyor.

Ağa-Garden-Cafe-Kanatçı-Ağa-Organizasyon

Florya'da bulunan huzur dolu ortam Ağa Garden, aileniz, dostlarınız ve tüm sevdiklerinizle muhteşem zamanlar geçirmeniz için sizleri bekliyor.