Sergi Sonrası Keyifli Vakit Geçirebileceğiniz Mekanlar

mekan.com
7 Aralık 2015
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
İlgi alanlarınıza göre ziyaret ettiğiniz sergiler sonrasında ''ne yapmalı ?'' diye düşünenlerdenseniz Nişantaşı'ndan Cihangir'e kadar sergi sonrası gidebileceğiniz mekanları sizler için yazdık.

Sixty Beans

Sixty Beans’in dizaynı ve duvar tasarımları mekanı adeta bir sanat evine dönüştürmüş üstelik Contemporary İstanbul’a oldukça yakın. Şahane bir sergiden veya sanat gösterisinden çıkınca dostlarınızla değerlendirme yapıp harika lezzetler tadabileceksiniz.

Sixty Beans - NişantaşıFotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com

Magritte

Cihangir’in en kalabalık mekanlarından olan Magritte, sergi sonrası lezzetli zaman geçirebileceğiniz bir mekan. Kahverenginin ağırlıklı olduğu dekoruyla sonbahar ve kış aylarına uyum sağlayan mekan lezzetleriyle olduğu kadar atmosferi ile de günü güzel sonlandırmanızı sağlayacak.

Magritte
Fotoğraf Kaynak: firsatbufirsat.com

Norm Coffee

Hem lezzetli kahveler içebileceğiniz hem de tadına doyulmaz yemekler yiyebileceğiniz nadir mekanlardan olan Norm Cafe, özellikle de Cihangir tarafında gideceğiniz etkinlikler sonrası uğrayacağınız bir mekan.

Norm CoffeeFotograf Kaynak: kesfikahve.com

Tea or Coffee

Kültür ve sanat denilince akla ilk gelen Beyoğlu’nda, bir aktivite sonrası veya öncesi sevdiklerinizle keyifli sohbetler gerçekleştirebileceğiniz bir mekan arıyorsanız Tea or Coffee’yi tercih edebilirsiniz. Dekoru ve konumu itibariyle sonbahar ruhunu sonuna kadar yaşayabileceğiniz Tea or Coffee, yeni tatlar arayışında olanlara birçok sıradışı lezzet sunuyor. 

The or Coffee - CihangirFotoğraf Kaynak: themagger.com

Cafe 40

Günlük kültür sanat ihtiyacınızı karşıladıktan sonra midenizden gelen gurultuları anne eli değmiş leziz yemeklerle gidermek isterseniz Cafe 40’ı tercih edebilirsiniz. Tepsi mantısı ve pancarlı-kinoalı salataları epey rağbet gören lezzetlerden. Samimi ve sıcak bir atmosfere sahip olan mekanın yemeklerinin lezzetleri ile midenizi mutlu ederken çalışanların ilgisi sayesinde de pozitif enerjiyle dolacaksınız. 

Cafe 40Fotoğraf Kaynak: online-instagram.com

Ar-Ruha Cafe & Restaurant

Topağacı’nda keyifli bir sergiye giderken veya sergi çıkışında canınız yöresel yemekler çekerse tercih edebileceğiniz Ar-Ruha sizlere leziz Urfa yemekleri sunacak. En meşhur lezzeti lahmacun olan Ar-Ruha vejetaryenler içinse etsiz lahmacun seçeneği sunuyor. Ar-Ruha tavuk şiş, kavurmalı, kaşarlı, kıymalı pideler ve tepside soğan kebabı ise mekanın en çok tercih edilen diğer lezzetleri.

Ar-Ruha Cafe & RestaurantFotoğraf Kaynak: themagger.com

Den Cafe

Nişantaşı’nda en huzurlu mekanlardan biri olan Den Cafe sergi öncesi süper bir kahvaltı etmeniz için en uygun mekan diyebiliriz. Her damak tadına uygun kahvaltılıklar bulabileceğiniz mekanda ev yapımı granoladan eggs benedict’e, sucuklu yumurtadan menemene kadar birçok lezzet sizleri bekliyor olacak.

Den Cafe - NişantaşıFotoğraf Kaynak: hayatinitasarla.com
50x50

ar ruha faaliyette mi hala?

9 yıl önce