Sevgililer Günü'ne Özel Muhteşem Lezzetler Kitchenette Bebek ve Kitchenette Erenköy'den!

Kitchenette Bebek ve KitchenetteErenköy şubeleri Sevgililer Günü’ne özel menüleri ve keyifli atmosferleri ile romantik bir geceye ev sahipliği yapıyor. Modern ve samimi dekorasyonuyla misafirlerinin beğenisini kazanmış olan Kitchenette tüm çiftleri, Bebek ve Erenköy şubelerindeki Sevgililer Günü’ne özel menü ve programlarıyla Dünya Mutfağı’nda bir gezintiye davet ediyor.



Geniş bir içki ve kokteyl menüsü bulunan Kitchenette, sevgilileri ilk olarak “La vie en Rose” adlı baştan çıkarıcı kokteyli ile karşılayacak. 



Sevgililer Günü’ne özel menünün başlangıcında ''Dereotlu hardal sos ve pancar kreması ile haşlanmış bıldırcın yumurtası eşliğinde servis edilen Narenciye marineli somon gravlaks'' bulunurken, ''Naneli kabak sos ve cevizli domates marmeladı ile fırınlanmış enginar ve keçi peyniri'' yer alıyor. Ana yemek olarak misafirler ''Fırında Fener Balığı'' ya da ''Ağır ateşte pişmiş dana yanağı'' arasından seçimlerini yapabilecekler. Tatlı olarak da ''Tatlı Aşk'' adını verdikleri damakları fetheden bir lezzet şöleni sunulacak.



Yemek eşliğinde DJ performansın olacağı bu özel gecede, Kitchenette Bebek ve Erenköy şubeleri romantik atmosferi ve özel Sevgililer Günü menüsü ile sevgilileri ağırlamaya hazır.

14 Şubat Sevgililer Günü programları için alternatif arayanlar farklı fırsatları değerlendirebilirler.