Şık Düğünler İçin En İyi Oteller

Otel'de yapılan düğünlerin ihtişamından bahsetmemize gerek yok sanıyoruz. Hem personel kaliteleri hem de yaratıkları nezih ortamlarla düğünlerinizi unutulmaz kılıyorlar. Eğer siz de düğününüzü İstanbul'un gözde otellerinden birinde yapmak istiyorsanız; karar vermenizde yardımcı olacak bu yazımızı okumanızı öneriyoruz. 

CVK Park Bosphorus Hotel

Manzarası ve dekorasyonuyla İstanbul’un en romantik otellerinden biri olan CVK Park Bosphorus, lüksün ötesindeki hizmet anlayışını, kişiye özel VIP düğün ve etkinlik hizmetine de yansıtıyor. 660 kişiye kadar yuvarlak masa düzeninde düğün organizasyonlarınızı ve etkinliklerinizi gerçekleştirebileceğiniz 800 metrekarelik İstanbul Balo Salonu; 6 metrelik tavan yüksekliği, 380 metrekarelik fuaye alanı ve ikiye bölünebilme özelliğiyle üst düzey davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-DüğünFotoğraf Kaynak: instagram.com

A’jia

Yaz aylarında 350 kişilik yemek, 800 kişilik kokteyl ve 500 kişilik kokteyl prolonge servisi verirken; kış aylarında 120 kişilik yemek, 200 kişilik kokteyl prolonge ve 200 kişilik kokteyl organizasyonları yapılabiliyor. Standart menülerin dışında düşündüğünüz konsepte uygun ve size özel menü hazırlatabilme imkanınız olduğu gibi organizasyon danışmanlığı da veriliyor.



Best Western Plus The President Hotel

Büyüleyici bir düğün için Best Wester Plus The President Hotel'in profesyonel ekibiyle, tanık olduğunuz bütün düğünlerden çok daha görkemli rüya gibi bir düğün hayal edin. İşte o hayal gerçek olacak!



Bosphorus Palace Hotel

Bosphorus Palace Hote,l yapılan düğünlerde, düğün çiftlerine özel fırsatlar sunuyor. Kaliteli servis ve zengin menülerle düğünlere fark katıyor. Size özel hazırlanmış konaklama odasında ücretsiz konaklama, odanıza şampanya ve ikramlar, odaya ilk romantik sabah kahvaltısı ve turn down servisi imkanlarından yararlanabiliyorsunuz.



Best Western Citadel Otel

Sultanahmet’te, tarih kokan ve Boğaz manzarasıyla iç içe olan Best Western Citadel Hotel bu özel gününüzde sizi ve konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamayı vaat ediyor.



Pera Palace Hotel Jumeirah

Nostaljik bir atmosferde, kolay kolay hafızalardan silinmeyecek bir düğün ister misiniz? Pera Palace Hotel Jumeirah’da gerçekleşen düğün organizasyonları seçkin menüler, zarif süslemeler ve en ince detaylar ile kusursuz bir hal alıyor. Organizasyonların 220 kişilik kapasitesi mevcut.



Titanic Business Kartal Hotel

Karina Balo Salonu, oturmalı yemek kapasitesi 750 kişi, tiyatro düzeninde 1100 kişi ve kokteyl davetlerinde 1100 kişilik kapasiteye sahip. Karina dışında toplam 23 adet toplantı salonu bulunuyor. Ayrıca yaz aylarında havuz katında 300, bahçede 200 kişiye kadar özel davetler de verilebiliyor.



Dedeman İstanbul

Dedeman İstanbul 30 yıllık tecrübesi ile büyük ölçekli etkinliklere imza atmış olup, sunduğu kusursuz hizmet, merkezi konum, görkemli balo salonu ve farklı dekorasyon seçenekleri ile düğünler için ideal bir mekandır.



Ortaköy Princess

Hayatınızın en önemli imzasını atarken hissedeceğiniz mutluluğu maksimuma çıkarmak ve heyecanınızı Ortaköy Princess’ın profesyonel ekibiyle birlikte yaşamak isterseniz bir an önce iletişime geçmenizi öneririz. Çünkü Princess, sezonun en çok tercih edilenlerinden.



Shangri-La Bosphorus

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, şık düğünler için şehirdeki ilk seçeneklerden biri! Otelin iki muhteşem balo salonunun kapasitesi 100 ile 550 kişi arasında değişiyor. Düğün gününüzün rüyalarınızın gerçekleştiği gün olmasını sağlamak üzere, Shangri-La Bosphorus’un profesyonel ekibi düğünüzle ilgili tüm hizmetleri baştan sona sizin için koordine eder.



Limak Eusaria Luxury Hotel

Limak Eurasia Luxury Hotel, Kavacık'ta bulunan konumu ile her iki yakadan gelecek konuklarınız için kolay ulaşım ve ücretsiz otopark imkanı sunuyor. İstanbul'un en yeni beş yıldızlı otellerinden biri olan Limak Eurasia Luxury Hotel'de her detay düşünülerek hazırlanmış. Organizasyonlarınız için 10 kişiden 500 kişiye kadar hizmet alabilirsiniz. Hayallerinizdeki düğünü yaşatabilmek için, ödüllü yemeklerden oluşan menüler beş yıldızlı profesyonel ekip tarafından servis ediyor.



Otellerin daha geniş bir listesi için Düğün İçin İstanbul'daki En İyi Oteller'e tıklayabilirsiniz.