Şişhane Rotası

Şişhane'ye hepimizin yolu bir şekilde, çeşitli zamanlarda düşüyor değil mi? Düşmüyorsa da mutlaka rotamıza eklememiz gereken lokasyonlardan biri Şişhane. Metrodan çıktıktan sonra şöyle yukarı doğru yürürken pek çok güzel mekanla karşılaşırız. Restoranlar, pizzacılar, thai mutfağı, ispanyol mutfağı, meyhaneler derken pek çok seçenek sunuyor bize Şişhane.

Karar vermekte zorlanabilirsiniz.

İster bir akşam iş çıkışı arkadaşlarla gidelim, ister haftasonu müzik eşliğinde sevdiklerimizle kokteylimizi yudumlayalım. Her iki seçeneğe de uygun mekan önerileri listemizde bulunuyor. Sizi hızlı bir Şişhane turuna davet ediyoruz.

Pizza severlere: Miss Pizza

Funghi, Mare, Pesto gibi çok çeşitli pizza seçeneklerinden damak tadınıza uygun bir seçim yapıp keyfini çıkarın. Rezervasyon yaptırmadan gitmeyin, yoğun ilgi sebebiyle yer bulma işini şansa bırakmamakta fayda var.

Yemekten sonra sessiz sakin nargilemi içeyim diyenlere: Mihrimah Sultan

Sessiz ve samimi bahçesinde yemeğinizi yedikten sonra nargilenizi içebilirsiniz. Çeşitli bitki çaylarıyla serin havalarda içinizi ısıtın.

 

Nargile ilginizi çekmiyorsa yemekten sonra bir şeyler içelim: Baylo

Baylo'nun kokteylleri pek meşhur! Baylo Passion, Nar Çiçeği ve Şakşuka kokteyllerini mutlaka deneyin. İş çıkışı uğramak için de şık ve samimi bir restoran & bar.

Tatlı sohbetler için: Nikol Galata

Son olarak canınız tatlı bir şeyler mi istedi? Çikolataları ve tatlıları kendi yapan Nikol Galata'nın modern-vintage dekorasyonunda tatlınızın keyfini çıkarabilir hatta beğendiğiniz her şeyi satın alabilirsiniz.