Sonbahar Düğünleri İçin Alternatif Mekanlar

mekan.com
24 Eylül 2014
4 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Havaların güzelleşmesiyle başlayan düğün sezonu henüz bitmiş değil. “Bir düğün nerede yapılır?” diye sorulduğunda akla ilk “Çırağan Sarayı” ve “Hotel Les Ottomans” gibi yüksek bütçeli düğünlerin yapıldığı oteller gelse de, aslında seçenekler oldukça fazla. İşte o alternatif düğün mekanlarından birkaçı...

Qubbe İstanbul

Maslak Sheraton'ın 26. katında bulunan Qubbe İstanbul, size düğün gecenizde eşsiz bir manzara sunuyor. Boğazı boydan boya gören mekan, 150-200 kişilik düğünler için ideal bir alana sahip olan Qubbe'ye ulaşım da oldukça kolay.


Pera Palace Hotel

Beyoğlu ve nostalji hayranlarındansanız Pera Palace tam size uygun bir yer! İstanbul'un merkezinde, yüzyılı aşkın tarihi olan bir yerde kim evlenmek, özel anlar yaşamak istemez ki?



Fransız Bahçeleri

Havalar henüz güzelken kır düğünü yapmak isteyenlerdenseniz, Fransız Bahçeleri tam size göre. Yeşilin ve boğaz manzarasının birleşimiyle harika bir ambiyans yaratan mekan size rüya gibi bir düğün imkanı sağlıyor.


 

Aija Otel

Çubuklu'da bulunan Ahmet Rasim Paşa Yalısı'nın belki de en büyük artısı siz düğününüzü organize ederken size danışmanlık hizmeti vermeleri. Eğer kafanızda oluşturduğunuz bir konsept varsa, müzik, dekor ve menü düzenlemeriyle düşüncelerinizi hayata geçiriyorlar.


Vera Yıldız Park

Yıldız Park'ının içinde bulunan Vera Yıldız Park, size eşsiz bir boğaz manzarı sunuyor. Kalabalık düğünlere de ev sahipliği yapan mekan çiftlere çeşitli “Düğün Paketleri” sunuyor. Bu paketlere ise karşılama kokteyli ve süslemeler de dahil ediliyor.



Mixo Terrace

Taksim’de bulunan Martı Istanbul Hotel’in 12. katında bulunan Mixo Terrace, boğazdan eski İstanbul ve Marmara Denizi’ne kadar uzanan müthiş manzarasıyla, Taksim’in en özel teraslarından bir tanesi. Mixo Terrace iddialı mönüsü, kaliteli müzik anlayışı ve davetkar ortamı ile sizleri unutamayacağınız bir deneyime davet ediyor.