Sortie Kalamata Tadım Etkinliği

mekan.com
26 Ağustos 2015
156 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Geçtiğimiz Perşembe gecesi bloggerlar ile birlikte Sortie Kalamata'da bir tadım etkinliği düzenledik. Butik bir buluşma şeklinde geçen geçemizde mekan.com ekibi ve bloggerlar olarak Kalamata'nın neredeyse tüm yemeklerini ve mezelerini sizler için denedik.



Mekan Sortie'nin içinde olunca, yemek yemek üzere Kalamata'ya geçmeden önce deniz kenarında alkollü/alkolsüz kokteyller, kuruyemiş ve meyveler eşliğinde tüm konuklarımızın gelmesini bekledik.





Sıra yemek yemeye geldiğinde ise yönümüzü Kalamata'ya doğru çevirdik.



Ana yemeğe geçmeden önce sıcak ve soğuk başlangıçlarla muhabbeti koyulaştırırken tüm detayları sizin için not almayı da ihmal etmedik.





Başlangıç olarak soğuk mezelerde kavun, mercimek köftesi, kaya koruğu, acılı ezme, zeytinyağlı fasulye, deniz börülcesi, salata ve mısır ekmeğiyle servis edilen beyaz peynir vardı.







Ara sıcaklarda ise etli pazı sarması, tereyağında karides güveç ve sigara böreği tattığımız enfes lezzetler arasındaydı.





Ana yemek olarak köfte, tavuk ya da balık tercih edebileceğiniz mekanda, o gece herkes tercihini köfte ya da Levrek yemekten yana kullandı.






Boğaz'ın en güzel manzaralarından birine sahip Sortie Kalamata'daki tavuk, köfte ya da Levrek ana yemek seçeneğiyle fiks menüdeki 3 ara sıcak ve soğuk başlangıçların kişi başı ücreti alkolsüz 89TL. Alkol olursa fiyatlar hafta için 130TL ve hafta sonu 160TL olarak değişiyor. Sortie Kalamata her gün saat 00:00'a kadar hizmet veriyor.

Etkinliğimizde bizimle birlikte olan tüm blogger dostlarımıza ve güler yüzlü Kalamata çalışanlarına çok teşekkür ederiz.