Star Wars Discovery Center LEGOLAND'de Star Wars Tutkunlarını Bekliyor

Star Wars serisinin Birinci Bölümü- The Phantom Menace MINILAND sergisi, Legoland Discovery Centre’da Star Wars tutkunlarına kapılarını araladı. Bayrampaşa Forum AVM’nin 3.000 metrekarelik alanında 3 yaşından 10 yaşına kadar olan çocuklu aileler için ideal bir aktivite ortamı yaratan LEGOLAND yine çok eğlendirecek. Lego parçalarından oluşan Star Wars MINILAND  ile tüm Star Wars seven çocukların yüzü gülecek. İlk olarak 2013 yılında Chicago’da sergisi açılan Star Wars Episode I - The Phantom Menace MINILAND sergisi İstanbul’da sizleri bekliyor.

 legoland star wars

Star Wars Episode I MINILAND sergisi 200,000’den fazla LEGO parçasının bir araya getirilmesi ile oluşturuldu. Serginin yapım aşaması ve tamamlanması 2.000’i aşkın saatte tamamlandı. Kurulumu ise ilk kez Chicago’da yapılmıştı. Sergi Naboo Savaşı, Theed Sarayı ve Tatooine Podrace olmak üzere üç bölümden oluşmakta. Star Wars Dünyası’nın, Ticaret Federasyonu tarafından, Naboo barışçıl dünyası ele geçirilmeye çalışılıyor. Jedi Şovalyeleri Kraliçe Amidala’yı korumak için kötü güçler ile savaşıyor. Ziyaretçiler antik kubbeli şehri ve çağlayan şelaleriyle güzel Naboo’yu görme fırsatı yakalıyor.

legoland star wars

Ayrıca ziyaret sırasında orduların ovalarda çarpışmasını izliyor ve ‘Droid Yok Etme’ oyunu ile mümkün olduğu kadar Droid’i vurarak şeytani orduyu yenmeyi amaçlıyor. Star Wars tutkunları sergide doyasıya eğlendikten sonra ise en beğendikleri LEGO’ları, Türkiye’nin tek LEGOLAND konsept mağazasından satın alabilirler.

legoland star wars