Tek Ana Yemek Çeşidiyle La Boucherie Sizleri Bekliyor!

mekan.com
12 Ocak 2016
8 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Öyle bir mekan düşünün ki menü sunmak yerine sadece tek bir ana yemek servisi yapıyor olsun. La Boom mutfağında harikalar yaratan Fransız şef Arthur Vonderheyden’in reçetesiyle hazırlanan yemek burada kendine has bir sunum tarzıyla masaya geliyor; yemekler kebap tabaklarının benzeri metal bir tepsinin üzerinde getiriliyor. 

La BoucherieFotoğraf Kaynak: instagram.com/explore/locations/1020134596/?hl=tr

Arthur Vonderheyden tarifini sır gibi sakladığı La Boucherie tabağı, bol tereyağlı bir sosla servis edilen dana bonfile dilimlerinden oluşuyor. Tepsinin alt bölümündeki mumlar etinizin her daim sıcak olmasını sağlarken çıtır mı çıtır patates kızartmaları da tabağınıza servis ediliyor, patatesleriniz bitti diye üzülmenize gerek yok! Taze kızartılmışları ile yerleri hemen dolduruluyor. Bu fix menünün başlangıcı ise karamelize ceviz, elma ve rokforlu salata ile yapılıyor bu menüye ödeyeceğiniz fiyat ise  toplamda 86 TL. Lezzet dolu bu menüyle midenizi şenlendirebiliyorsunuz. Burada tatlı olaraksa 3 seçeneğiniz mevcut Creme Brulee, çikolatalı mousse ve ev yapımı dondurma her biri 25 TL.

La BoucherieFotoğraf Kaynak: twitter.com

La Boom’un en popüler yemeğini şık ve rahat bir ortamda sunmayı amaçlayan La Boucherie, kapalı alanın yanı sıra açık bir mutfak, bahçe ve gizli bir odayı bir araya getiriyor. Burhan Doğançay’ın resim çizdiği tabaklar ve Sedef Gali’nin eski film yıldızlarını anımsatan resimleriyle de daha keyif dolu bir mekan haline geliyor.