The Marmara Taksim'de Bayram Tatili

Tatil planı yapmaya vakit bulamadıklarından Bayram tatilini İstanbul’da geçirecekler için The Marmara Taksim müthiş bir tatil fırsatı sunuyor. Bayram'da İstanbul ruhunu tamamen yaşamak isteyenleri Tarihi Yarımada’da ağırlayan The Marmara Taksim misafirlerine kültür-sanat ve eğlenceyi birleştirerek konforlu bir tatil imkanı sunuyor.

The Marmara Taksim tatilini İstanbul’da geçireceklere şehrin yorgunluğunu unutturacak ve eğlendirecek harika Bayram paketi hazırladı. 23-27 Eylül tarihleri arasında en az 3 gecelik konaklamalarda 2 kişi için 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla oluşturulan paketlerde misafirler baş döndürücü The Marmara Taksim’in şık ve konforlu suit odalarında konaklama fırsatı bulup sabahları birbirinden lezzetli yemeklerin yer aldığı Tuti Restoran’ın zengin kahvaltı menüsü ile güne başlayacak.

Sanat, tarih, kültür, eğlence! Hepsi The Marmara Taksim sayesinde bir bütün haline geliyor.

The Marmara Taksim'de Bayram Tatili The Marmara TaksimFotoğraf Kaynak: taksim.themarmarahotels.com

Bu tekliften yararlanacak misafirlere İstanbul’un tarihi dokusunu keşfetmeleri için Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı’na ücretsiz iki kişilik giriş bileti sunuluyor.
İstanbul’un en eğlenceli merkezlerinden bir olan Vialand’e 2 kişilik ücretsiz giriş bileti sayesinde de tüm gününüzü eğlenerek geçirebilirsiniz.
Sunulan fırsat dahilinde Biletix’ten istediğiniz herhangi bir etkinlikte kullanabileceğiniz 100 TL’lik hediye çeki ile kültür-sanat merkezi İstanbul’da bayramınızı daha da renkli bir hale getirebilirsiniz.
Konakladığınız süre içerisinde sadece size bir kerelik ücretsiz masaj servisi sunuluyor.. Şehrin tam ortasında insana huzur aşılayan ve yenilenen atmosferi ile günün tatlı yorgunluğunu Spa merkezinde atabilirsiniz.

The Marmara Taksim'de Bayram Tatili SuitFotoğraf Kaynak: taksim.themarmarahotels.com

The Marmara Taksim 'de Bayram Tatili The Marmara Taksim Spa Merkezi
Fotoğraf Kaynak: taksim.themarmarahotels.com

Bayram çikolatasız geçmez!

Çeyrek asırlık ustalığın ürünü olan lezzetleri sunan The Marmara Chocolate Shop hem göz hem de damak zevkinize hitap etmek üzere bayramda sizlere hizmet ediyor. Klasikleşen Beyoğlu çikolatası, çikolatalı lokum, madlen ve trüflerin yanı sıra The Marmara Chocolate Shop’ta çarkıfelek meyveli, sürpriz dolgulu ve fesleğenli çikolatalar da bulunuyor. Sizlere özel %20 indirim ile bayram boyunca çikolata hazzını doyasıya yaşatıyor.

The Marmara Taksim'de Bayram Tatili The Marmara Chocolate ShopFotoğraf Kaynak: taksim.themarmarahotels.com