Tom's Kitchen'da Aralık Ayı Boyunca Yılbaşı Lezzetleri Sizleri Bekliyor!

mekan.com
9 Aralık 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Dünyaca ünlü şef Tom Aikens'ın 'İngiliz brasserie' konseptiyle Zorlu AVM'de hizmet veren restoranı Tom's Kitchen İstanbul, yılbaşına özel çok lezzetli bir menü hazırladı. Aralık ayı boyunca servis edilecek yılbaşı menüsü, yeni yıl ruhunu tüm ay boyunca yaşatıyor olacak.

Tom's-Kitchen-İstanbul

Taze ve mevsimsel ürünlerle hazırladığı yemekleriyle adından söz ettiren Tom's Kitchen İstanbul, yılbaşı ruhunu tek bir gün ile sınırlamayarak tüm Aralık ayı boyunca yaşamanızı sağlıyor. Tom's Kitchen İstanbul'un şefi Berke Kurtbay'ın Tom Aikens ile birlikte hazırladığı, ''yeni yıl'' lezzetleri, misafirlerinin damaklarında unutulmaz tatlar bırakmaya geliyor.

Bu özel menüde ilk olarak; ördek konfi, tereyağlı mercimek, kırmızı şaraplı arpacık soğandan oluşan iştah açıcı servis ediliyor. Hemen ardından sunulan başlangıç tabağında, 3 soğan çorbası, ev yapımı baget ekmeği, eritilmiş gruyere, parmesan ve cheddar peyniri, çıtır soğan halkaları bulunuyor.

Tom's-Kitchen-İstanbul

Ana yemek olarak ise karşımıza çıkan ''Surf & Turf'' bonfile, Jumbo karides, kahverengi tereyağında sotelenmiş fondant patates, enginar püresi, dana jus ve kırmızı şarap çektirmesi ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Yeni yıl menüsünün en tatlı sürprizi ise, Narlı Creme Brulee.

Yeni yıl coşkusunu bütün bir Aralık ayına yayan Tom’s Kitchen İstanbul’un bu özel menüsündeki lezzetlerin set menü fiyatı 149 TL.