Tom's Kitchen'ın Yeni Yıla Özel Aralık Menüsü

Ünlü şef Tom Aikens'ın restoranı Tom's Kitchen yılbaşına özel nefis bir menü hazırladı. Hindiler, balıklar, kırmızı etler, risottolar ve daha bir sürü lezzetli seçeneğin bulunduğu özel yeni yıl menüsü Aralık ayı boyunca saat 12:00-23:00 arası servis edilecek.

Yeni yılı da bu özel lezzetlerle karşılamak isteyeceğiniz Toms Kitchen, Zorlu Center'da bulunuyor.

tom's kitchen

Tom Aikens ve ekibi her türlü damağa hitap etmeye çalışmış. Başlangıç olarak kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden karnabahar ve kerevizle içinizi ısıtacak enfes bir çorba ve füme somonlu hafif bir salata yerini alıyor.

tom aikens

Ana yemekte ise iştah açan pek çok seçenek var. Elbette başrolde 'Özel Dolgulu, Fırında Kızarmış Hind'i yer alıyor. Menü'de 'Izgara Dana Antrikot', 'Kaya Levreği, Rezene ve Domates' ve 'Yaban Mantarlı ve Kestaneli Risotto' gibi lezzetler de bulunuyor.

Bu eşsiz menünün tatlısı da haliyle özel oluyor. Tom Aikens'ın özel tariflerinden olan 'Yılbaşı Pudingi'nde badem, kuru meyveler, zencefil ve tarçın bulunuyor. Pudingin dışında 'Panna Cotta Sıcak Şarap Marmelatı' ve 'Peynir Tabağı' gibi lezzetler de gecenize keyif katacak.

Tom's kitchen puding

Tom's Kitchen'ın modern ve sıcak atmosferinde tüm yılın yorgunluğunu bu eşsiz menüyle atmak isterseniz Aralık ayı boyunca Zorlu Center'a uğrayabilirsiniz.

tom's kitchen