Trilye Restaurant: Balık için Trilye

Ankara'nın Gaziosmanpaşa semtinde eski bir villada hizmet veren Trilye Restaurant, misafirlerine üç ayrı atmosferde seçkin bir lezzet deneyimi sunuyor. Taş bina, sera ve yazlık bahçe olarak, her mevsim için özel dizayn edilmiş bu bölümlerin ortak noktası ise, şıklık ve konfor.



Taş duvarları süsleyen çerçevelerde, Trilye Restaurant'ın uluslararası şöhretine tanıklık eden gazete haberleri yer alıyor. Trilye Restaurant'ın uluslararası şöhretine tanıklık eden gazete haberleri yer alıyor. Trilye Restaurant'ın şöhreti, yalnızca yarattıkları lezzetlerden değil, sahipleri Süreyya Üzmez ve eşi Mahmure Üzmez'in misafirperverliklerinden de kaynaklanıyor. Restoranın işletmeciliğini kendisi üstlenen Süreyya Üzmez, 320 sayfalık bir balık ansiklopedisi sahibi, yani hangi balığın hangi mevsimde ve nasıl yeneceği gibi soruların cevabı onda saklı. Ayrıca, "Trilye'nin Balık Sevdası / Süreyya Üzmez'den Tarifler" Kitabıyla Süreyya Üzmez balık tutkusunu, kendisi gibi balığı hayatlarında ayrı bir yere koyanlarla paylaşıyor.



Akdeniz mutfağından oluşan menülerinde özellikle deniz kabukluları geniş bir yer kaplıyor. Soğuk başlangıçlardan, salatalara ve ara sıcaklara kadar size zengin bir seçme hakkı sunan menüleri, yalnızca Türk mutfağından da oluşmuyor. İspanya'nın paellası, Amerika'nın deniz kabukluları çorbası, Belçika'nın midye marinatası ve daha bir çok uluslararası lezzet burada mevcut. Trilye Restaurant, farklı lezzetleri harmanlayarak ortaya çıkardığı özel menüsüyle Ankara'nın gözde mekanlarından biri denizden gelen bu eşsiz lezzetleri mutlaka denemelisiniz.