Türkiye'nin En Büyük Indoor Trambolin Parkı The Zone Maslak'ta

Uniq İstanbul bu kışı çocuklu ailelere eğlenceli geçirtmeye kararlı. Açıkhava buz pistinden sonra, Türkiye’nin en büyük Indoor Trambolin Parkı The Zone Maslak’ta kuruluyor. Çocukları ile keyifli zaman geçirmek isteyen aileler soluğu Maslak Uniq İstanbul’da, Finansbank sponsorluğunda kurulan The Zone Maslak’ta alıyor. Türkiyede’ki en büyük kapalı trambolin parkı olma özelliğine sahip oyun alanında, çocuklar hem eğleniyor, hem de fazla enerjilerini eğlenceli bir şekilde atıyorlar.

trambolin the zone maslak
 
Finansbank’ın sponsor olduğu The Zone Maslak ile İstanbul; çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezine kavuştu. Dünya standartlarında teknik altyapıya sahip ola The Zone Maslak, 1600 metrekarelik dev bir alanda hizmet veriyor. İçerisinde geniş imkanlara ve teknik altyapıya sahip özel bir sergi bölümü, çocukların öğrendikleri uygulamaları, yaşıtları ile birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma fırsatı bulacakları atölye bölümü ve trambolin park’ın bulunduğu The Zone alanı geleceğin büyükleri olan çocuklar için harika bir dünya sunuyor.

trambolin the zone maslak
The Zone Maslak’ta yer alan ve Türkiye’nin en büyük kapalı trambolin parkı olan alanda çocuklar çılgınca eğleniyor ve kendilerini keşfediyor. Çocukların heyecan dolmasını sağlayan trambolin adeta yerçekimine meydan okuyarak küçükleri çoşturuyor. Eklemleri koruduğu ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği bilinen trambolin, sürekli masa ve bilgisayar başında oturan çocukların zıplayarak enerjilerini keşfetmelerine ve boşaltmalarına yardımcı oluyor.