Twins Coffee Roasters'in Kitap Kokulu Projesi

Yaklaşık 1 sene önce açılan Twins Coffee Roasters’in hikayesi Yosrie Jacops ve Agah Uçan’ın İstanbulda tanışmaları ile başlıyor. Agah ve Yosrie’nin İstanbul’da gerçek bir “Coffee Shop”un eksikliğini hissetmeleriyle beraber Twins Coffee Roasters hizmete açılıyor ve kısa sürede iyi bir başarı elde ediyorlar, hatta müdavimleri bile oluşmuş durumda. Müdavimler arasında en sevilen kahveleri ise “Bongo” ve şimdide yepyeni bir projeleri var.



Gümüşsuyu’ndaki Twins Coffee Roasters’ta Agah Uçan, April Yayıncılık’tan Onur Sözeri ve Farfara grubunun bateristi Eralp Güven sayesinde hayata geçirilen bu projede tam bir yıl boyunca sıcacık kahvelerin yanına April Yayıncılık’ın kitapları eşlik ediyor. Üstelik bir de kampanyaları var; bir kitap alana Twins Coffee Roasters’in enfes kahvelerinden biri hediye.



Projenin çıkış sloganı ise “Kahvenin Tadı İlk Yudumdan, Romanın Tadı İlk Cümleden” olup bu sözü al-götür bardakların tümünde görebiliriz. Bunun yanı sıra proje için özel tasarlanan bardaklarda kitap isimleri ve kitaplardan alıntı sözlerde bulunuyor.
Bir de sizlere müjdemiz var Twins Caffee Roasters, İzmir Alsancak’ta ve ardından Ankara'da açılıyor.