Üç Kuşak Muhabbet ''30-60-90'' 10 Aralık'ta Kiva'da!

mekan.com
9 Aralık 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Misafirlerini gündüz leziz mi leziz Anadolu Yemekleriyle, akşam ise meyhane konseptiyle ağırlayan Kiva Bomonti, 10 Aralık Cumartesi akşamı özel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Kuşaklar arası değer paylaşımının en güzel örneklerinden biri olan ve günlük yaşamlarındaki yakın dostluklarıyla tanınan Aydın Boysan, Mustafa Alabora ve Mehmet Turgut, nam-ı diğer ''30-60-90'', Kiva Bomonti'de yaşam ve dostluk üzerine keyifli bir meyhane sohbeti gerçekleştirecek. Rezervasyon yaptıran tüm misafirler, şef Deniz Şahin'in hazırladığı özel menü eşliğinde ünlü üçlünün her kuşağı kendine hayran bıraktıran sohbetine tanıklık edebilecek.

30-60-90-Kiva-Bomonti-Fotoğraf Kaynak: instagram.com

Özlenen tatların adresi Kiva Bomonti'de saat 19.00’da başlayacak ''30-60-90'' etkinliğinde misafirler, üç farklı kuşağın başarılarını, meslek sırlarını, hayatta en mutlu oldukları anları kendilerinden dinleme şansını bulacaklar. Kendi hayat serüvenlerinde farklı yaşları yaşayan üç ismin keyifli sohbetlerine Kiva Bomonti misafirleri de eşlik edebilecekler.

Bu özel gecede Kiva Bomonti'nin Şefi Deniz Şahin, buluşmaya yakışır şekilde menüden en seçkin lezzetleri konuklarına sunuyor olacak. Mezeler, ara sıcaklar, iki seçenekli ana yemek ve sınırsız içecekten oluşan menünün fiyatı ise 200 TL. 

30-60-90-Kiva-BomontiFotoğraf Kaynak: instagram.com

10 Aralık'ta gerçekleşecek bu tarihi geceye tanıklık etmek ve Kiva Bomonti'nin benzersiz mutfağından lezzetleri tatmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!