UNIQ İstanbul ve Vega Ice İşbirliği ile Central Park Ayağımıza Geldi!

Kış hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı dedirtecek 1000m²’lik açık hava buz pisti, UNIQ İstanbul ve Vega Ice işbirliği ile açıldı. Profesyonel sporcuların şovları ve ünlü konukların katılımlarıyla gerçekleşen açılış partisinde ortaya muhteşem görüntüler çıktı. Bedük ve Sibel Tüzün partiye çocukları ile birlikte katıldı. UNIQ Winter Tales, kış mevsimi boyunca gündüz ve geceleri İstanbullulara harika anlar yaşatacak.

UNIQ

UNIQ

New York Central Park’a yada Londra Hyde Park’a gitmeye gerek kalmadan, şehrin göbeğinde doya doya buz pateni keyfini yaşatacak pist, 5 ay boyunca bizlerle olacak. UNIQ İstanbul bu güzel etkinlik için buz pisti alanının en profesyonel ismi Vega Ice ile bir araya geldi. Önceliği, buz sporlarının gelişmesine ve her bireyin bu sporla doğru noktada buluşmasına veren marka, eğitimciler konusunda deneyimli bir kadroya sahip. İstanbulluları sentetik olmayan, gerçek bir buz pistiyle buluşturan Vega Ice profesyonel buz pateni ekibi ve antrenörleriyle bizleri bekliyor olacak. 

UNIQ

Geceleri de açık olacak pistte müzik hiç susmayacak! Ormanın içinde yer alan buz pateni pisti, ziyaretçilerine müzikle bambaşka duygular yaşatacak. Haftanın belirli günleri müziğin sesini daha da açacak olan UNIQ Winter Tales, konsept partilere ev sahipliği yapacak. 80’ler partisi, her Cuma gecesine damgasını vuracak. Buz pisti, uygun fiyatıyla da herkesin bu deneyimi yaşamasına fırsat veriyor. Pistteki 40 dakikalık deneyim 20 TL iken, ailece buz pateni keyfi yapmak isteyenlere de indirimli paket fiyat avantajı sunuluyor. Yeni başlayanlar için 60 TL( 40 dk.), orta seviye ve ileri seviye için 90 TL’lik (40 dk.) ücretle eğitim alabilme imkanı sunan UNIQ Winter Tales’de zamanın nasıl geçtiğini anlamak imkansız olacak!

UNIQ

Farklı mekanlarda buz pateni yapmak isterseniz İstanbulda'ki Buz Pistleri yazımıza göz atabilirsiniz.

UNIQ İstanbul hakkında:

UNIQ İstanbul, 1992’den bu yana alışveriş merkezi geliştirme ve yatırım alanında çok sayıda öncülüğe imza atan Turkmall tarafından Maslak’ta hayata geçirilen yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi. 62 dönüm arazi üzerinde, 150 bin m² toplam inşaat alanına sahip, ekolojik bir yaklaşımla projelendirilen UNIQ İstanbul; Açık Hava Sahnesi, Xtrem Aventures, Volkswagen Arena, UNIQ Müze, Turkmall Sanat, UNIQ Gallery ve çok kısa süre sonra kapılarını açacak olan UNIQ Hall ile İstanbul’un kültür-sanat ve eğlence hayatına farklı bir yaklaşım sunuyor. BTA’nın işlettiği Foods in the Woods’un da içinde yer aldığı 15.000 m²’lik yeme-içme mekanları ve mağazalardan oluşan UNIQ Fuaye ile çeşitli eğitim, toplantı ve ofis alanlarına sahip UNIQ istanbul, 7’den 77’ye herkesi yeni deneyimlere davet ediyor.

UNIQ İstanbul Adres: Maslak / Ayazağa Caddesi No:4 (Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.)