UNIQ İstanbul'dan Harika Bir Sömestr Eğlencesi!

mekan.com
11 Ocak 2016
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Dünyaca ünlü gösteriler, adrenalin parkı, buz pisti, çocuklara yönelik sergiler… Hepsi ve daha fazlası bu sömestr UNIQ İstanbul’da. Eğlenceli bir sömestr tatili için haydi çocuklar UNIQ İstanbul’a!

Çocuklar, 1200 m²’lik buz pisti UNIQ Winter Tales’de, ağaçların üzerinde çılgın bir macera sunan Xtrem Aventures Parkı’nda, matematiği en zevkli haliyle sunan serginin yer aldığı The Zone’ve dünyaca ünlü gösteri Underwater paradise’da hakettikleri karne hediyelerini eğlenceye doyarak alacaklar.



UNIQ Winter Tales

Saat 10:00 ile 22:00 saatleri arasında açık olan UNIQ Winter Tales doğal buz pisti, ormanın içinde yer aldığından, çocuklar gönüllerince eğlenirken temiz havanın da keyfini çıkaracaklar. Kesintisiz müziğin olduğu buz pistinde, dileyenler eğitim de alabilecekler.

Bu deneyimi herkesin yaşayabilmesi için, buz pisti fiyatları oldukça uygun. Pistteki 40 dakikalık deneyim 20 TL ve ayrıca ailecek buz pateni keyfi yapmak isteyenlere indirimli paket avantajı sunuluyor. Yeni başlayanlar için 60 TL( 40 dk.), orta seviye ve ileri seviye için 90 TL’lik (40 dk.) ücretle eğitim alabilme imkanı sunan UNIQ Winter Tales’de zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.



Xtrem Aventures

Dünyaca ünlü macera parkları ve yüksek ip parkurlarıyla Xtrem Aventures, UNIQ İstanbul’da her yaştan katılımcıyı adrenalin dolu bir eğlenceye bekliyor. 4 - 8 yaş grubuna özel, koruyucu ağlarla çevrilmiş 20 oyun parkuru bulunan Xtrem Aventures, 8 yaş üstü ve yetişkinler için kış döneminde Zipline Parkuru ile hizmet veriyor olacak.



The Underwater Paradise

UNIQ İstanbul’da 5.800 kişilik kapasitesiyle dünya starlarına ev sahipliği yapmaya devam eden Volkswagen Arena, 29-30-31 Ocak ve 6-7 Şubat tarihlerinde dünyaca ünlü bir şova daha ev sahipliği yapacak. The Underwater Paradise; drama, pantomim, dans, illüzyon, kukla, kum sanatı, sihir ve köpüklerin büyüleyici güzelliğini, şaşırtıcı lazer gösterileri, özel efekt ve ışık şovları ile birleştirerek, her yaştan izleyiciye unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Yüksek etkileşim ile izleyiciyi gösteriye katan formatı sayesinde hem çocuklar hem de yetişkinler oyundan aynı derecede keyif alabilecek.



The ZONE

Eğlenceden spora, kültür - sanattan teknolojiye kadar birçok farklı sergi ve etkinliğe ev sahipliği yapan The ZONE, UNIQ İstanbul’da devam ediyor. Dünya standartlarında teknik altyapıya sahip olan The ZONE, 1.600 m²’lik dev bir alanda, Da Vinci Learning eğitim kanalının ilim, bilim, teknoloji kültür ve sanat alanlarındaki zengin içeriği ile Atölye Alanı - Auditoryumunu ve Türkiye’nin ilk indoor Trambolin Park’ını içinde bulunduruyor. Çocuklar, The ZONE’nun geniş olanakları ve teknik alt yapısı sayesinde öğrendiklerini uygulama, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip çalışmasına uyum sağlama fırsatı bulabilecekler.