Yılbaşında 5 Yıldızlı Eğlence

ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI

Türk ve dünya mutfağından seçenekler sunulacak Laledan Restoran'da 24-25 Aralık 19.00'da Noel Yemeği verilecek. Noel yemeğinin fiyatı 240 TL. Gala yemeğinden sonra geceye devam etmek isteyenler için Çırağan Balo Salonu'ndaki DJ performanslı partiye katılım kişi başı 100 TL. 

Çırağan Tuğra Restoran & Lounge'ın Yılbaşı yemeğinde Osmanlı Mutfağı'ndan seçkin örnekler sunulacak. Kurutulmuş dut ile doldurulmuş kuzu sırtından pazı yaprağına sarılı, safranlı Karadeniz kalkan balığından bici bici tatlısına, çikolatalı keke kadar bir çok lezzetin sunulacağı yemekte kişi başı fiyat 550 TL.





PERA PALACE HOTEL JUMERIAH

Grand Pera Balo Salonu'nda Tayla Koray Orkestrası'nın Latin müziklerinden tangoya kadar bir çok müziğin yer alacağı repertur eşliğinde Pera Palas'ın eşsiz atmosferinde leziz yılbaşı yemeği sunulacak.

Karides tartar, palamut pastırması, marine deniztarağı, trüf aromalı balkabağı eşliğinde hindi eti lazanyanın yer aldığı limitsiz yerli içki dahil menünün kişi başı fiyatı 545 TL.





PARK HYATT ISTANBUL

Otelin Türk mutfağını deneyimleyebilir, yeni yıla sevdiklerinizle girebilirsiniz. İki kadeh prosecco (Lounge Bar'da servis edilecek) üç çeşit set menü (et ve balık seçenekli) ve bir şişe şarabın olduğu yılbaşı programında kişi başı fiyat 175 Euro + KDV. Otelin 20.00 – 01.00 saatleri arasındaki yılbaşı özel partisine katılmak isterseniz DJ performansı, limitsiz yerli içki, üç ara sıcak, üç soğuk kanepe çeşidi sizleri bekliyor. Kişi başı fiyat 175 TL.





SHANGRI-LA BOSPHORUS  

Yeni yıla özel altı aşamalı set menü sunulacak yılbaşı programında set menüde ıstakoz yahni ve deniz tarağı, kaz ciğeri, kestane püresi gibi lezzetler yer alacak. Viyana valslerinden Latin ritmlerine uzanan canlı müziğinde eşlik edeceği set menünün kişi başı fiyat 510 TL. Bir şişe şampanya, çikolatalı fondü ile saat 02.00'ye kadar sunulacak gece büfesinde canlı DJ performansı Le Bar'da katılmak isteyenler için kişi başı fiyat 390 TL.





HİLTON PARKSA

Cloud 7 Restaurant'da kurulacak açık büfe sunumda deniz ürünleri, ördek köşesi, sushi köşesi, hindi dolmasından pek çok farklı dünya lezzetine kadar bol seçenek sunulacak. Özel ısıtmalı terasta sabahın ilk ışıklarına kadar canlı DJ performansıyla dans edip eğlenebilir, limitsiz yerli içki ile keyfinize keyif katabilirsiniz. Kişi başı fiyat 450 TL. Özel Yılbaşı yemeklerinde 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası ise yüzde 50 indirimli. 





THE GRAND TARABYA

Candan Erçetin hayranlarına müthiş bir gece planlayan The Grand Tarabya bin kişilik balo salonunda yeni yıla girecek olan misafirlerine yer elması çorbası, ördek konfi dolgulu ravioli, demi-glace soslu ızgara dana bonfile gibi lezzetler sunuyor. Çocuklara özel menülerde sunulacak olan otelde kişi başı fiyat 215 Euro. Yeni yıla özel hazırlanan 1-2 ya da 3 gece konaklamalı, gala yemeği, açık büfe, bol seçenekli yılbaşı brunch'ınında dahil olduğu pakedin fiyatı kişi başı 295 Euro. 





W ISTANBUL

Yeni yıl konaklama, yeni yıl yemeği ve yeni yıl kahvaltısından oluşan programda, Executive şef Tekin Günaydın ve ekibinin hazırladığı menüyü deneyimleyebilir, W Lounge'da DJ performansı ve “Shine On” konseptiyle gerçekleştirilecek partiye de katılabilirsiniz. 





CONRAD HOTEL

Conrad Hotel yılbaşında misafirlerine açık büfe sunuyor olacak. Yeni restoranı Manzara Restoran'da dünya mutfağından lezzetlerin olduğu büfede somon gravlax, sushi, tuzda levrek, baharatlı ızgara karides gibi ana yemekler var. Creme Brulee'den baklavaya kadar bir çok tatlının olacağı açık büfede ile birlikte, limitsiz yerli içki de program dahilinde. Kişi başı fiyat 550 TL. 

Summit Bar & Terrace'da ise gurme menü, DJ performansı ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek limitsiz yerli içkinin olduğu eğlence seçeneği de mevcut. Kişi başı fiyat 650 TL. 





THE MARMARA PERA

Yeni yıla 90'lar partisiyle merhaba diyecek olan The Marmara Pera'da; ördek mus, avokadolu ılık keçi peyniri, şampanya sorbe gibi lezzetler sunulacak. İki kişilik konaklama dahil yeni yıl paket fiyatı 329 Euro + KDV. Sadece 90'lar partisine katılmak isterseniz yerli limitsiz içki dahil kişi başı fiyat: 175 TL. 





DİVAN İSTANBUL

Yılbaşına özel programda gala yemeği sunacak Divan İstanbul'da erken rezervasyon yaptıranlara yüzde 50 indirim fırsatı var. DJ Elize performansıyla misafirlerini eğlendirecek Otelin gala yemeğinde limitsiz yerli içecek ve 1 kadeh köpüklü şarap ikramı da yer alıyor. Tavada ılık deniztarağı, trüflü süt kreması eşliğinde kızarmış ılık kaz ciğeri, kereviz püresi, havuç konfi, kuzu mantarı eşliğinde dana Wellington ile çikolatalı, limonlu kek gibi tatların olduğu menünün kişi başı fiyatı 275-325 TL arası değişiyor.





MÖVENPİCK HOTEL

Başaşçı Giovanni Terraciano'nun hazırladığı menüde burrata peyniri ve balzamikli patlıcan, patates köpüğü ve kuru balık yumurtası ile fırınlanmış ıstakoz, Mövenpick frambuaz ve çilek sorbeyle servis edilen kestaneli mus ile doldurulmuş çikolata topu gibi lezzetler AzzuR Restaurant'ta servis edilecek. Kişi başı fiyat 275 TL. Skyline Club Lounge'taki yeni yıl partisinin kişi başı fiyatı ise yemek dahil 345 TL. 





HILTON ISTANBUL BOSPHORUS

Hilton şeflerinin mutfağından Terrace Restaurant'da yeni yıla hem eğlenceli hem de leziz bir başlangıçla girebilirsiniz. Özel şampanya kokteyl ikramı ve limitsiz yerli içkinin olduğu gecede kişi başı 550 TL.

Lübnan ve Antakya lezzetlerinin sunulduğu Al Bushra'da yılbaşı gecenizi geçirmek istediğiniz takdirde ise Türk Pop Müziği sanatçısı Bülent Özdemir ile Hande Dönmez sahne alıyor olacaklar. Özel kokteyl, menü ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu gecede kişi başı fiyat 550 TL. 

Otelin Balo Salonu'nda canlı müzik ile ardından DJ performansının yer alacağı altı aşamalı özel yemek menüsünün sunulduğu yılbaşı eğlencesi de mevcut. Kişi başı fiyat 600 TL. 

Hilton Convention Hall 2'de, Yılbaşı Partisi '15 etkinliği için: New Year Party'15



 

İLGİLİ MEKANLAR