Yılbaşında Eğlencenin Adresi The Ritz-Carlton İstanbul Olacak

The Ritz - Carlton İstanbul, yeni yıla ayrıcalıklı girmek isteyen misafirlerine, Boğaz’ın panoramik manzarası, canlı müzik ve fasıl eşliğinde, ziyafete dönüşen birbirinden farklı ''Yılbaşı Kutlama Paketleri'' sunuyor. Gala Yemeği, Yeni Yıl Brunchı ve Konaklama paketlerinden oluşan yılbaşı paketleri, yeni yıla mutlu ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlerin aradığı eğlenceyi, özel lezzetleri ve seçkin sunumları içeriyor.

Ritz-Carlton

The Ritz -Carlton İstanbul, maharetli şeflerin sihirli dokunuşları ile hazırladıkları geleneksel tatlar, musikinin üstatları tarafından icra edilen eşsiz fasıl ve canlı müzik eşliğinde misafirlerini yılbaşı heyecanını daha farklı yaşamaya çağırıyor. Yılbaşı gecesini özel kılmak, yeni yıla mutlu girmek isteyenler, bu yıl Atelier Real Food Restoran’ın ve Blue Lounge’ın birbirinden lezzetli menüleri ile ağırlanacak.

Gerçek yemek tutkunlarının adresi Atelier Real Food Restoran, Orka Orkestrası eşliğinde sunulacak ‘Yeni Yıl Gala Yemeği’ ile 2017’yi karşılamak isteyenlere muhteşem bir menü sunuyor. 5 aşamalı Yılbaşı Gala Yemeği’nde “levrek marine carpaccio, yaban mantarlı kaz ciğeri, yabanmersinli sorbe, dana eti üçlemesi ve gecenin tatlısı mandalina jöleli çikolatalı kıtır gevrek” gibi lezzetler yer alıyor. Lezzet şöleni esnasında Orka Orkestrası’nın usta müzisyenleri, Chanson parçalar ile Fransa’nın; Napoliten şarkılarla İtalya’nın esintilerini Boğaz’a taşıyacak. Ayrıca Latin ve nostaljik dans müzikleri, yabancı ve Türkçe pop müziğin yanı sıra Grek şarkıların da yer aldığı geniş repertuar misafirleri dans pistinde alıkoyacak. Yeni Yıl Gala Yemeği, limitsiz yerli içkiler dahil kişi başı 695 TL.

Ritz-Carlton

Bleu Lounge Yeni Yıl Yemeği’nde ise Ahilla Fasıl grubunun müzikleri eşliğinde 4 aşamalı menü hem göze hem de damaklara hitap edecek. 10’dan fazla meze çeşidi, ara sıcaklar ve ana yemekte “dana madalyon - kuzu pirzola, adana & urfa kebap - ahtapot ızgara veya levrek ızgara”nın yer aldığı lezzet şölenine son dokunuşu ayva tatlısı - nar sorbesi yapacak. Bleu Lounge’da Fasıl eğlencesi limitsiz yerli içkiler dahil kişi başı 495 TL.

Tadı damağınızda kalan gecenin tadı ertesi gün de sürsün isterseniz, The Ritz -Carlton İstanbul’un üç farklı konaklama paketine göz atmayı ihmal etmeyin. Yılın ilk gününe Atelier Real Food’un geceyi aratmayacak özel lezzetlerinden oluşan ‘Yenı Yıl Brunch’ı ile keyifli bir başlangıç yapabilir, bu anları tatlı anılara dönüştürerek, yeni ümitler, yeni hayaller ve pozitif bir enerji ile hayata sımsıcak bir gülüş atabilirsiniz. Yeni yıl Brunchı ise kişi başı 175 TL. 0-6 yaş arası bedelsiz, 7-12 yaş arası ise %50 indirimli.