Yılbaşını Otelde Geçirmeniz İçin 6 Neden

mekan.com
22 Aralık 2015
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Yılbaşı gecesi yılın en önemli gecelerinden biridir. Bu özel gecede yaşanılanlar günlerce konuşulacak, anılarsa hafızalarda yıllarca saklanacak. Bu yüzden bu gecenin hakkını vermeli ve evde gereksiz ayrıntılarla uğraşmak yerine iyi bir otelin yılbaşı programına dahil olmalı. 

Çünkü:

Haftalarca süren hazırlıklar yapmanıza gerek kalmaz...

Kendi evinizde bir parti verecek olsanız nelerle uğraşacağınızı bir düşünsenize! Hangi yemekler yapılacak, hangi servis takımları kullanılacak, kimler çağrılacak derken kendinize kalan vakit kısacık olacak. Bunun yerine birkaç dakika içinde kaliteli bir otele rezervasyon yaptırabilir ve geri kalan zamanınızda yalnızca ne giyeceğinizi düşünebilirsiniz.

noel yılbaşıFoto Kaynak: christianweatherspoon.com

Yiyeceğiniz yemeğin lezzeti garantidir...

Hadi o gün hangi yemekleri pişireceğinize karar verdiniz diyelim; peki ya lezzetsiz olurlarsa ya da yetiştiremezseniz? Otellerde böyle bir sorununuz olmaz; en iyi şeflerin elinden en lezzetli yılbaşı yemekleriyle gecenize lezzet katarsınız.

yılbaşı yemeğiFoto Kaynak: feathers.uk.com

İstediğiniz gibi eğlenirsiniz...

Yılbaşını bir mekanda kutlayacakların ise gece eve nasıl dönerim, taksiciye güvenebilir miyim gibi stresleri olur. Otelde kutladığınızda böyle streslere hiç yer kalmaz. Gece boyunca dilediğiniz gibi eğlenebilir, istediğiniz zaman geceyi sonlandırabilir ve odanıza çekilebilirsiniz.

yeni yıl partiFoto Kaynak: happynewyearhdwallpaper.com

Yeni yılı havai fişekler ve şampanya ile karşılarsınız...

Otellerin terasında en sevdiklerinizle birlikte görsel bir sölen eşliğinde yeni yıla girersiniz.

yeni yıl havai fişekFoto Kaynak: daysmsquotes.com

Özel partiler ve DJ’ler eşliğinde gerçek bir eğlence yaşarsınız...

Yetenekli DJ'lerin özel performansları eşliğinde tüm gece iyi müziğin tadını çıkarırsınız. Seçtiğiniz otelin programına göre oryantal şova bile tanıklık edebilirsiniz.

2016'nın ilk gününü temizlikle geçirmezsiniz...

Ertesi gün kalktığınızda üzerinizden kamyon geçmiş gibi olacağından, bir de evin o halini görmek depresyona girmenize neden olabilir. Tertemiz odanızda uyanmak, keyifli bir kahvaltıyla güne başlamak varken kendinizi yormayın. :)

Avrupa Yakası'nda Yılbaşı Programı Yapan Mekanlar Listesi►

Anadolu Yakası'nda Yılbaşı Programı Yapan Mekanlar►