Yılbaşının Ertesi Günü Yapılacaklar

mekan.com
17 Aralık 2015
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Yılbaşı gecesi için çoğumuz programlarımızı yaptık. Kimimiz hoş bir restoranda, kimimiz sokaklarda, kimimiz evlerimizde yeni yılı karşılayacağız. Gecenin geç saatlerine, hatta sabaha kadar sürecek eğlenceli ve yorucu gecenin ardından güzel bir uyku çekmenizi tavsiye ederiz. Peki uyandıktan sonra, yeni yılın ilk gününü nasıl geçirmeli? İşte sizin için önerilerimiz!



Eğer yılbaşı gecesi alkolü fazla kaçırdıysanız, oda sıcaklığında, limonlu bir bardak su ya da soda, limon, karbonat karışımıyla sabaha başlamanız, alkolü daha hızlı vücuttan atmanızı sağlayacaktır. Ardından krepler, otlu hafif bir omlet, çeşit çeşit peynirler, ev yapımı reçeller ve meyve suyunun olduğu mükellef bir kahvaltı hazırlayın. Marketler ve alışveriş merkezleri geç açılacağı için alışverişinizi önceden yapmayı unutmayın.



Evde kahvaltı hazırlamak istemeyenler için ise 1 Ocak günü, Big Chef’s, Koru İstanbul, Leman Kültür ve Big Mamma’s müşterilerine enfes kahvaltı servisleri sunacak.

Fotoğraf Kaynak: 2fmagazine.com, bigchefs.com.tr

Kahvaltının arkasından okkalı bir kahve almaz mıyız?

Fotoğraf Kaynak: kervansaraybotanik.com

Yeni yılın ilk günü, alışveriş merkezleri öğlen 14:00’da açılacak. Kahvaltınızın ardından kendinize uygun bir seans seçip sinemaya gidebilirsiniz. ‘’Yıldız Savaşları 7: Güç Uyanıyor’’ vizyona girdi. Hala izlememiş olursanız yeni yılın ilk günü için harika bir film tercihi olacaktır. Çağan Irmak imzalı ‘’Nadide Hayat’’ da yarın vizyona giriyor. Ayrıca Tolga Karaçelik’in, 2015 Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, en iyi film ve en iyi yönetmen dahil dört dalda ödül aldığı filmi ‘’Sarmaşık’’ ı da mutlaka görmelisiniz. Sinemaya gitmeden önce firsatbufirsat.com sitesine uğrayarak indirimli biletlerinizi satın almayı unutmayın.

Fotoğraf Kaynak: paralelsinema.com, sinemavesinema.com, filmhafizasi.com

Akşam evinize döndüğünüzde ise pijamalarınızı giyip sıcacık yatağınıza kurulun. Uykudan önce kitap okumayı ihmal etmeyin. 



Yeni bir yıl başlıyor! Yeni yılın bu ilk uykusuna, olumsuz herşeyi 2015’te bırakarak, pozitif enerjilerle dalın. Unutmayın; siz çok kıymetlisiniz. 
50x50

yeni yıl yeni günde belki de echart tolle 'şimdinin gücü' ile başlamak uyanış için ne güzel bir hediye olacaktır. harika bir yaşama başlayacaksınız...

9 yıl önce