Dedeman Hotel İstanbul

3.5
Toplam 23 kullanıcı
0 (212) 337 45 00
Yıldız Posta Cad. No: 50 Esentepe Beşiktaş, İstanbul

YORUMLAR

    15-19 kasım 2010 tarihleri arasında kurban bayramı tatilinde konakladık. ayrılış yapacağımız gün biz eşyaları toplarken bir görevli geldi daha biz odadayken minibarı kontrol etti, sayım yaptı ve gitti. işim gereği birçok otelde konaklama şansım oldu.
    hepsinde ayrılış günü müşteriye minibardan birsey kullanıp kullanmadıkları sorulur ve buna göre müşterinin beyanına güvenerek tahsilat yapılır. bu fiyatlarla hizmet veren bir otel müşterisinin beyanına güvenme inceliğini de göstermeli bence. maalesef dedeman bu konuda bizi şaşırttı. bu güvensizlikle bence çıkışta valizleri de arasınlar kayıp havlu terlik falan olabilir müşteriler açısından aşağılayıcı bulduğum bu uygulama acaba ne kadar kar etmelerini sağlamıştır merak ettim doğrusu.
    15 yıl önce
    Mayor'u benim bu mekanın. 15 yıl önce
    Otelin konum itibari ile istanbul un kalbinde olması cok önemli bir avantaj olduğunu söyleyebilirim.otelde kaldığım 15 gün içerisinde bir cok aktivite vede organizasyona ev sahipliği yaptığını gördüm,otel calışanları cok sevecen vede ilgililer,iş seyahati için istanbulda iseniz kesinlikle kalınabilecek bir otel diyebilirim.bir tek dezavantajı yurt dısından turlar günübirlik cok kalıyorlar. 15 yıl önce
    Duman makinesini bile kapatiyorlar eglenemezsiniz sakin gelmeyin 15 yıl önce
    Dugun icin muhtesem secim 15 yıl önce