Ouzo Roof Restaurant

4.3
Toplam 9 kullanıcı
0 (216) 400 00 30
Fenerbahçe Mah Kalamış Cad. No: 38 Kadıköy, İstanbul

YORUMLAR

    Gerçekten pahalı sadece manzara dışında hiç bir özelliği yok 10 yıl önce
    Sakizli ahtapot mutlaka tadilmali... tek kelimeyle muhtesem :) 10 yıl önce
    Fantastic view, really nice greek food. fancy place. service is top level. 10 yıl önce
    Rakı şişesinde fener balığı değişik ve lezzetli... 10 yıl önce
    İko Keşifte
    209 Yorum 86 Takipçi
    Ouzo Roof, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel'in teras katında. Harika bir manzaraya sahip. Tadını çıkarmak için gün batımında gitmenizi öneririm. Adını Yunan içkisi Uzo'dan alıyor. Akdeniz lezzetlerini modern bir şekilde sunuyorlar. Mutfak Şef Mehmet Yalçınkaya'ya emanet.
    Şefimiz Türk mutfağı ve ürünlerinin en iyi şekilde tanınmasını amaç edinmiş. Bu anlamda uluslar arası yarışmalara katılıyor. Soya sosu dünya çapında kullanılıyorsa bizim nar ekşimiz neden kullanılmıyor diye soruyor? Çok da haklı.
    Başlangıç olarak; portakal yağı esanslı deniz tarağı, avokado püresi üzerinde jumbo karides (en sevdiğim oldu), deniz mahsullü pazı sarması, kabak çiçeği dolması, deniz börülcesi üzerinde lakerda yedik.
    Ana yemek olarak; balık köftesi, zerdeçallı risotto ile sakızlı kalamar külbastı (odun ateşi tadı harikaydı), anason ile tütsülenmiş sinarit balığı-dağ mantarı ile (lezzetli bir balıktı) yedik.
    Tatlı olarak ise; gül yapraklı ayva terrine pişmaniye, yeşil elma mus, sütlü karamelli incir dolması, çikolata kapsülünde bal kabağı yedik. Çikolata ve bal kabağını birlikte çok beğendim. Ayva tatlısı da hafif ve çok güzeldi.
    Burası kutlamalar, özel günler ve şirket yemekleri için çok uygun bir restoran. Hatta çarşamba günleri Yorgo'nun Türk-Yunan şarkıları var ve acayip eğlenceli. Mekanı tavsiye ederim.
    10 yıl önce
    Roof restoran gibi manzaralı ve yüksek fiyatlı.fakat mutfak,servis ve karşılama kalitesi vasat. 10 yıl önce
    Fener baligi yemeden kalkmayin 10 yıl önce
    Balik olarak ne alalim sorusuna kapida baliklar bakmaniz gerek kivaminda cevapveren,bu cevabiyla biz masadan kalkmaya usenen musterilerine basarisiz kofte sunan mekan.manzara super mezeler fena degil 10 yıl önce
    Gereksiz bir yer. sakizli ahtapot disinda tum mezeler berbat. sirf otelin tepesinde diye o kotu yemeklere o kadar para istemeleri de sacma. 10 yıl önce
    Uzun zamandır gittigim en iyi balıkçı,manzara,yemek,servis çok kaliteli 10 yıl önce