İstanbul'un Dikkat Çeken 3 Yeni Mekanı

Color.full.bakery

İki tatlı arkadaşın pastane açmaya karar vermesiyle Emirgan şirin mi şirin Color.full.bakery’sine kavuştu. Gözde Yolaç Savaş ve Merve Eskitaşçıoğlu hayallerini gerçekleştirmek için bu maceraya atılmışlar. Bezelerden tartlara, cupcakelerden pastalara rengarenk lezzetleriyle keşfedilmeyi bekliyorlar. Her iki ayda bir bir rengi konsept olarak belirliyorlar. Nisan - Mayıs aylarının ki sarı; haberiniz olsun.



Kahwet Fairuz

Nişantaşı’ndaki Limonata yenilendi ve Kahwet Fairuz oldu. Yepyeni mekanda Lübnan-Beyrut esintileri eşliğinde efsane lezzetler tadıp, lounge müziğe kendinizi bırakmak isterseniz mutlaka yolunuzu Kahwet Fairuz’a düşürmelisiniz. Fes görünümlü tabureler, avizeler, fes takmış Alfred Hitchcock görseli ve tepenizdeki renkli udlarla oryantalizmin doruklarına çıkabilirsiniz.



Hola! Panini Tapas

Yiyip-içtiklerini sadece blogunda paylaşan Murat Mumcuoğlu blogla yetinmeyip Hola! Panini Tapas’ı açtı.Tüm malzemeler yerinden geliyor. Sardalya Gelibolu’dan, domuz ürünleri İspanya’dan, kuru etler Sırbistan’dan, panini ekmekleri Tarihi Moda Fırını’ndan geliyor. Çeşit çeşit tostaslar, paniniler, tapaslar denemeniz için Caferağa’da sizleri bekliyor. Uğradığınız zaman Erenköy Şerbetleri’ni denemeden dönmeyin deriz.